Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 15 Oktober 2009

Sukan Tahunan SKSB 10 2009

Lama tak update. Mesti berbulu jer saper yg buka blog aku wat masa ni...Sbeno nyer aku ni sibuk ngn sukan tahunan sekolah lepas cuti beraya... Nak citer byk2 pun takde per yg best sgt. Jadi biar gambo jer menjelaskan segalanya....
Tak rehat langsung sebab tiap2 petang datang wat latihan rumah sukan, sukan tara dan acara akhir padang walaupun sekolah aku ni padang nyer kecik sangat... Sedih nye sekolah aku ni xde padang tapi dapat gak wat sukan tahunan kat Stadium Larkin,Johor Bahru.. Yang penting cikgu cikgu rumah biru happy coz tahun ni jadi juara lagi....
Acara untuk kakitgn sekolah. Mengisi air dalam botol... Semangat aku nak mula dulu..
Hakim menentukan johan pertandingan. Group aku dpt la no 3.

Semangat cikgu nyer memberi arahan kawad kaki untuk rumah biru. Nasib baik tahun ni dapat lagi jadi johan kawad kaki.... Cayalah Rumah Biru
Angkat baldi tu cikgu, jangan tak angkat..
Pastu cuti Deepavali ni sekolah aku wat Hari Keluarga kat TelukRamunia Beach Resot.... Esok 16/10/2009 konvoi utk ke sana. Next story nanti aku citer sal hari keluarga lak k.

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~