Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 November 2009

Hazmi Setelah 5 Bulan....

21 Oktober 2009....
Hazmi genap 5 bulan....
  • Dah 5 bulan Hazmi baru 7.7kg... Naik 400g jer
  • Dah cukup 5 bulan ni Hazmi for sure dah meniarap....
  • Baru nak angkat pungung nyer tapi tak tau ler bila baru nak leh merangkak....
  • Tapi mulutnya leh tahan ringan...
  • Sekarang dah leh sebut mama, papa dan abang.... Tapi sebut abang tu pelat jadi ler abee...

Hazmi yg dah memang pantas meniarap.... Memang suke ketawa dak Hazmi ni
Comey tak Hazmi?????
Hazmi ngn Along....

Hazmi dan Abg Hazim....

Selasa, 3 November 2009

BESDAY HAZIM 4 TAHUN

BESDAY BOY
Hazim genap 4 tahun
Sebenonya 24 Oktober ritu besday hazim yg ke 4.... Aku plak 19 Okt ritu dah genap 32 tahun. Nak wat majlis beso2 rumah sewa aku tu sempit sgt. Nak mudah, akhirnya beli kek n KFC bawa p rumah org yg jaga Hazim ngn Hazmi.. Ayah Hazim tu bilal masjid jd senang nya buat doa selamat jer sket antara family aku ngn family ayah Razak Hazim... Dah dua tahun aku wat kat rumah ayah Razak Hazim.... Sedara family husben pun takder sape yg aku jemput.... kan nyer tak nak jemput, tp takwat majlis kan.... Nak jemput pun tak wat kat rumah sendiri.... Senang cerita Hazim tau tu majlis sambut besday dia... kat bawah ni aku serta kan gambo kek besday boy ngn gambo masa majlis hari tu...

Kek besday Hazim yg dibeli petang tu kat Season Taman Perling.... Dah takder design lain cz tak tempah. Bl jer apa yg ada.... Janji Hazim suka cz dia yg pilih kek tu sendiri.

"Cepat la mama kita potong kek tu"... Dah tak sabo Hazim nak makan kek ni...

Mama tumpang kek yer sayang.... Besday kita kan pada bulan yg sama.

SEMOGA HAZM PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI SERTA JADI ANAK YANG SOLEH DAN BAIK. Aminnn

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~