Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 November 2009

Hazmi Setelah 5 Bulan....

21 Oktober 2009....
Hazmi genap 5 bulan....
  • Dah 5 bulan Hazmi baru 7.7kg... Naik 400g jer
  • Dah cukup 5 bulan ni Hazmi for sure dah meniarap....
  • Baru nak angkat pungung nyer tapi tak tau ler bila baru nak leh merangkak....
  • Tapi mulutnya leh tahan ringan...
  • Sekarang dah leh sebut mama, papa dan abang.... Tapi sebut abang tu pelat jadi ler abee...

Hazmi yg dah memang pantas meniarap.... Memang suke ketawa dak Hazmi ni
Comey tak Hazmi?????
Hazmi ngn Along....

Hazmi dan Abg Hazim....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~