Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 3 September 2009

first time

ni la first time aku cuba wat blog.... kan pe asyk tengok blog orang jer tringin gak aku pun nak ada blog... kan pe leh ler cite2 n tunjuk2 gambar anak2 kesyganku...

Semalam kesian kat Hazim.. anak aku yg sulung tula... aktif sangat sampai dah kena semput... p klinik kena plak sedut gas.... cian die...



kan pe sekrg ni Hazim rasa cam kurang kash syg cz dia baru blaja dpat adk baru... pe2 nanti aku bagi la korag tengok2 gambo anak2 aku... cukup la tuk 1st time ni kan...

len kali aku cite lg k...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~