Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 4 September 2009

Ape Ape Je lah...

Semalam 3hb 9 aku p jusco cz nak beli botol susu Hazmi.... Masalah Hazmi ni tak nak minim susu dari botol. Maybe masalah puting kot... Pening aku pikir cz org yg jaga anak aku tu minta tukar susu............ camne nak tukar kalau susu badan dalam botol pun dia tak nak......... Botol susu untuk Hazmi Ikhwan
Ahkirnya aku beli la botol susu jenama Avent... harap2 hazmi minum la. Dah tu ada plak offer, dah sampai 3 botol aku angkut.... ni la gambo botol susu plg mahal aku pernah bl utk anak aku...
Aku plak dah lama aim nak bl handbag ngan purse baru. Pusing pusing aku terbekenan plk kat hndbg n purse Alain Delon.... Dah hsbnd bg green ligth pe lagi aku pun sambarla... Bak kata cam kucing nmpk ikan... Suka hati...Syoknyerrr
Purse (Depan)
Purse (Belakang)
My New Handbag
Kat sini gak aku bagi korang layan gambar2 anak bujang aku 2 orang tu....

Yg ni Hazim. Aku dapat dia pada 24 Okt 2005..Masa kuar Hazim ni leh tahan besar 3.81kg.... Normal plk tu... Leh tahan mama dia tahan sakit. Sekarang ni hazim dah 4 tahun so jadi teman borak aku ler.

Hazim yg suka sgt kat bntl SpongeBob die...
Hazim yang suka Ben 10... sampai mama ngn papa dia pun kena gak tengok Ben 10
Hero mama yg sangat comey
........... Hazmi Ikhwan ...........
Ni la gambar anak no 2 yg dilahirkan pada 21 Mei 2009 .Masa baru kuar Hazmi ni 2.5 kg jer.... Hazmi masa mula-mula balik dr hospital

Sekarang Hazmi dah hampir 4 Bulan..... leh tahan semangat cz dah 6.5kg
Tembamnye anak mama....
Pe la yang di tenungkan...........
Korang layan ye lah yer
......................Cau Cin Cau........................
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~