Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 25 Disember 2009

End of year 2009

Dah lama sangat aku tak update blog ni.... Kan per sblm ni slalu guna wrels sekolah... Aku ni xder intenet sndr..... Hari ni (25/12/2009) barulah aku dpt der intenet sndr....
Nak guna untuk edit data emis sekolah coz aku ni jadi guru data kat sekolah.....
Dulu data emis tak online tp dah guna online aku pun terpaksa lah bl gak brdband ni utk menyenang tugas aku la kira nya.
Sal Hazim ngn Hazmi takder pr yg terkini utk Hazim cuma yg wat aku senang hati dia dah mula suka nak pngaji Quran kat umah mak dia..... Syukur tak yah lah nak paksa2 dia lagi.... Cuma walaupun tahun depan Hazim 5 tahun aku masih tak sekolah kan dia.... Tunggu jer Hazim 6 tahun br dia masuk tadika....
Hazmi dah culup 7 bulan dah pandai nak merangkak. Tapi selalu angkat2 punggung cam nak duduk.... Tak tau la mana satu yg dia akan dapat dulu. Tapi naluri mama ni rasanya cam Hazmi ni akan duduk dan terus blaja berdiri kot.
Sepanjang cuti sekolah aku pun tak jalan mana2 coz husband kena keje 12 jam jer samada shif siang atau malam..... Dulu ada Nepal tapi disebabkan contract 8 tahun jer Nepal2 ni leh keje kat Malaysia jadi terpaksalah suami ku ini ganti ot tempat Nepal sampai nak minta cuti pun susah...
Nak wat cam ner dah tugaskan cuma yg best hujung bulan bertambah lah sket..... Amin
Tak tau per lagi nak tulis cuma tak sabar nak tunggu my 2nd sis yg dapat ngajar kat JB ni juga.... Tahnian dan selamat mengajar dan jadi guru yg berdedikasi.....
Untuk Adik yg kat petronas S'wak semoga bersabar menghitung hari2 terakhir berada di Petronas.... Good Luckkkk.......
Merry Christmasss untuk semua
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~