Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 6 Julai 2010

Sepetang with my Family

Hari ni balik skul agak lambat..... Alasan 4sure lah kelas tambahan. hehehe..
Balik tu... mata memang ngantuk tapi hati ni berat nak baca gak novel "Cinta Sufi" tu... tak tau la bila nak habis... Tak sempat jer nak baca..
Tup2 baru 2, 3 m/s aku baca dah tertido... My hubby ngajak balik Gelang Patah pun tak tercapai... Kesian agaknya tengok wife dia tido kepenatan..
Dah tertido tu sedar2 dah kol 6, mandi buat per2 yg patut... p la ambik bujang2 tu...
Sampai jer rumah Mak Nab, Mak Nab say Sorry cz hazmi jatuh n dahinya bertanda... Bila dah tgk... Cnfrm kuat Hazmi jatuh hari ni... Nak wat cam ner dah budak kan... cam tulah... Bukan sengaja... dah dua boys aku tu leh tahan lasaknya... kalau Hazmi w/pun 1thn 2 bln... tapi per jer yg abg Hazim wat semua dia nak ikut... nak wat cam ner?????????? nak marah tak faham lagi...
Ni lah rupa dahinya.... (Leh tahan terukkan )...huhuhuhu
Camner Hazmi jatuh?
Gini lah citer nya...
Kat rumah mak dia tu ada kerusi jati.... Hazim panjat n berdiri kat atas kerusi tu... jadi Hazmi per lagi ikut naik berdiri sama... Pastu ayah Razaknya marah Hazim soh turun takut adik Hazmi jatuh... Jadi Hazim yg baik nih nak duduk lah, tetiba lutut Hazim terkena belakang badan adik Hazmi, bedebuk la Hazmi jatuh kepala dulu, tu la kepalanya terkena tikar yg ada kat atas lantai... dapatlah cop kat dahi tuh....

Kesian tengok tapi budak dah lasak... tekan kat dahi dia tu pun dia ketawa jer... tak serik2, kat rumah pun dok panjat kerusi lagi...
Pastu p beli jer la mknan utk mkn malam... hahahhahah. (Malasnya aku nak masak)..
Menu malam tu, jadinya der tukang masak lah aku...huhuhu

Dah jatuh pun ceria jer Hazmi kan.... Papanya muka org mengantuk...
Dalam keter nat tunggu makanan siap...
Untung papa dah beli portable TV tu, jadinya dapatlah layan citer ilusi kat TV3 tu sambil tunggu order.

Hazim dok main game... Posing jap sambil tunggu makanan diorder...
handphone papalah jadi mangsa...
kalau dah suka game kat mana2 pun nak men game jer...

Kat rumah my hubby layan la bujang2 tu cz malam ni dia masuk keje kol 11p.m....
Jadi nya sempat la aku iron baju n kemas2 rumah.... (cam dah lama tak terkemas nih)...
Malamnya sleep with my kids jer la....
Selamat bekerja 4 my love hubby.... take care tau....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~