Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 15 Julai 2010

The A -Team & The Losers

Tak tau per nak wat... malam ni aku ngn my hubby tgk DVD citer The A-Team....


Tapi sampai sudah nyer aku x faham pun per le jalan citer nyer. Asyik tertido dua tiga kali... My hubby pun sama.... baper kali aku terdengar muzik asli dari my hubby.... Asal terjaga rewind smula.... tak tau lah baper kali dia rewind..... rasa aku, w/pun x faham cam best gak citer nih... Action movie la katakan...  dari infrmation my hubby citer ni dari siri drama tahun 90an... cam ner aku leh tak tau langsung sal citer ni dulu2.... Memang la cz aku dulu x minat langsung citer english ni... SPM pun BI kantoi... huhu

 Masa aku dok taip entry ni my hubby sambung lak tengok movie The Losers....


Tapi sama jugak lah ngn kes tadi.... TV dok tgk dia...hahahhaha.... Jadi aku yg layan sambil update blog nih...
Mata aku pun dah makin berat... So aku la yg kena tutup sumer2 ni... Nite n daaaaaaaaaaaaa

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~