Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 29 Julai 2010

Bila mood masak datang

Hari ni Hazmi bgn agak lambat... kol 10.30a.m baru bgn, mama pun tumpang la baring2 sama ... hehehhe
dalam kol 1p.m tadi Hazmi dah tido balik, Abg hazim pun tido sama, jadinya mama senang lah nak masak utk tgh hari.... Agak lambat masak cz kalau hazmi x tido susah sket... jadi bila hazmi tido baru leh mula operasi...

Tak plan nak masak per.... tgk jer per yg ada kat dalam freeze.... Yg ada cuma ikan ngn udg... teringat plak semalam der beli fish cake.... Akhirnya ikan aku masak singgah ala kedah... fish cake ngn udang campur wat sambal.... sayur kobis ngn karot goreng ngn telur....

Sambal udg  + fish cake
Kobis + karot goreng + telur

 Ikan kembung masak singgang ala Kedah

hidangan tengahari....

Semuanya x pds except sambal la.... Senang hazim ngn hazmi nak mkn... Hazmi dah bgn tido... K lah nak bagi Hazmi mkan... bye

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~