Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 1 Julai 2010

Bye2.... Mak Su

30hb....
Lepas balik skul ptg semlm
Cnfrm kan ngn my hubby malam ni nak hantar my sis kat Senai Airport...
So cam biasa my hubby balik keje kol 7p.m.
Dah settle sumer per2 yg patut....
Dalam kol 8.15p.m. gerak dari rumah ke Senai Airport...
Kata my sis dia p dr rumah my 2nd sis dalam kol 8.45p.m...
Kitaorg plan p awal cz nak mkn malam kat MarryBrown kat airport tuh...
Sekrg ni my family cam suka lak mkn kat Marrybrown cz semua menu ada...
ayam, nasi, bubur...
Kira cam complete set lah tuk my family nih...

Hazim at MarryBrowm

Sementara tunggu diaorg sampai...
Sesi kenyangkan perut la dulu....
Aku order set nasi ayam, my hubby set ayam ngn gravy mushroom,
Hazim plak bg set nugget jer....
Dia nak ayam tapi ayam Marrybrown ni agak pedas utk Hazim...
Kalau order pun dia x leh nak mkn...

Ni lah rupa nasi ayam marrybrown....
Leh tahan la rasanya....
Kena la ngn tekak aku ni...
Tapi last Hazim plak yg makan nasi ni...
Mamanya dapat mkn baki sket jer....
Dah dapat nugget, perut Hazim dah kenyang...
Lastly nugget bw balik rumah....

Hazmi hepy bila Mak Su dah sampai....
Sayang nya Maksu sampai kol 9.30...
9.40 dah kena check in...
Jap jer dapat main ngn Hazim n Hazmi...
4sure la nanti semua rindu...
huhuhu

Actually flight mak su kol 10.20p.m....
Memandangkan Maksu dah masuk....
Kitaorg pun dicide balik rumah...
My 2nd sis balik rumah dia kat Kulai...
Me n my fmly 4sure la blk Tmn Perling...
Sampai rumah kol 10.30....
Puas soh Hazim sleep cz esok pagikan nak p skul...
kol 11.30 dah dapat msg dr maksu dia dah selamat sampai...
Syukur....
Lbh kurang kol 12a.m....
Baru semua tido....
Moga tido ditemani mimpi yg indah...
zzzzzzzzzzzzzzzzz

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~