Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 8 Julai 2010

Dinner 2 night

Petang tadi balik skul 1.30p.m... My hubby fetch me at skul... Pastu cam biasalah cari tmpat utk lunch... Terasa nak makan Sizzling... Jadi cam entry yg pernah aku tulis...
Kalau nak mkn Sizzling... mestilah P Giant Tampoi...
Dah kenyang...Alhamdulillah...
Masuk Giant shopping2 sket... Pastu balik ambil bujang2... Biasanya dua bujang aku ni Mak Nab nyer dah bg mkn malam sblm aku p ambil...
Jadinya tinggal la aku n my hubby yg belum mkn malam... Last skali maggi lah jadi santapan...
"Cepat dimasak sedap dimakan" gheeheh.. malas sebenarnya nak masak nasi ngn lauk pauk ni...

Inilah dinner utk malam ni... Tapi bukan maggi kosong.... Der semua rencahlah... Cukup sayur ngn udang tau... Lagipun my hubby memang suka sayur.... Yg penting kata my hubby sedap... hehehheh

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~