Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 20 Julai 2010

Me n my hubby

Hari ni p sek jap hantar MC aku kat kerani sekolah.... pastu ambil GL sebab nanti nak bawa utk next appoinment ngn doktor orthopedik.... hantar gak fail PEKA sains murid2 thn 6 kat cikgu yg berkenaan... Hantar gak markah gerak gempur Sains anak murid aku yg dah siap ditanda... Yg tak bestnya markah diorg tak memberansangkan...  Ni aku dah MC sebulan ni lagi teruk la depa... kesian xder cikgu utk bertanya... huhuhu... Nanti aku dah naik kena pulun habis-habisan la... harap2 leh cover balik per2 yg patut.

Pastu ikut my hubby p uruskan roadtax ngn insuran kete... cam biasa lah aku dok dalam kete jer... tak kuasa ai nak jalan2 cz kaki sakit lagi... huhuhu.. Settle sume biasa la p Giant Tampoi nak mkn tghari... Sampai sana my hubby nak plak urut kaki dia kat tempat urut Thailand tuh... Nak tanya tukang urut tu tapi x faham lak dia nak cakap melayu... Just tau dia dari Hadnyai...

Sedapnyer lelapkan mata sementara tunggu kaki diurut...

Ni lah tukang urutnya, nampak cam biasa jer dia urut... tapi tgk muka my hubby berkeriut thn sakit.. Susah nak snap gambar ni cz tukang urut tu 4sure la dok bergerak jer urut my hubby....

Dah siap kaki my hubby diurut...  Urut kaki jer setengah jam RM25... Kira ok la tu cz tadi masa dia urut dekat 1 jam gak... kata my hubby ok sket kakinya.. 

Dah siap urut, time perut lak minta diisi... Jadinya ke foodcourt Giant... Order cam biasalah Sizzling...

For me n my hubby... Tgk la my hubby dah lapo...

kalau lunch kol 2p.m.... ginilah jadinya...hehehhehe

.....Tuan blog yg kekenyangan.....

Dah kenyang balik rumah.... My hubby nak betulkan paip kat rumah sewa ai yg dah berkarat sesangat... Tuan rumah memang x ambik kisah... sumer wat sendiri... kadang2 duit pun sendiri... Nasib badan... Sambil my hubby dok wat sumer2 tu, aku lak cam biasa la dok sibukkan diri updatekan blog aku nih... ghehgheeh..

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~