Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 7 Julai 2010

kat rumah nenek

Ptg tadi lps balik skul, balik Gelang Patang... (kan entry sblm ni aku der bgtau aku kan tertido so x jadi balik).
Jadinya hari ni mesti balik gak.... Dalam kol 4p.m. baru gerak nak balik... Lagipun my hubby x keje hari ni, boleh la lama2 sket kat sana...
Sebelum tu p la ambik bujang2 kesayangan tuh... P lak beli bubur Mc D utk Hazim ngn Hazmi... 4sure utk mkn mlm depa nanti... My hubby lak beli set Big Mac utk mkn tgh hari... (lambatnya tgh hari dia)..
Jadinya my hubby mkn kat dalam kete sambil drive... (Bahaya gitu... Nak wat cam ner dah lapo sgt la tuh).
Sampai rmh nenek Hazim la yg suka... Hazmi pun sama cz rumah nenek kan luas... Senang Hazim ngn Hazmi berlari sana sini..

Dah puas berlari main lego... Tu pun lego yg sepupu depa tinggalkan kat situ... Dah ada kan tumpang ler main...
My hubby tu plak sibuk nak berbual ngn mama w/pun mama nak snap gambar ni... Seronok my hubby tu nak bercerita.

Khusyuk bujang2 ni main lego... Penat berlari men lego, bosan lego lari balik...  Seronok tengok depa main n aku plak nak tengok citer Ilusi kat TV3 makanya decide mkn malam kat sana... Ada plak sotong... Aku yg memang suka sotong pun dengan rajinnya masak sambal sotong...
Aruond 9p.m. baru gerak balik Taman Perling... Perut kenyang hati senang....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~