Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 9 Julai 2010

Penangan World Cup

Ni kan nak citer sal world cup.... Tapi sal aku sebenarnya.... tapi sal world cup lak yer????
Semalam dalam kol 11p.m... mata ni dah ngntuk sangat, so dicide nak naik atas utk tido la... Teringat lak hphone aku tgh charge lagi.... Jadi nak la ambil hp tu n bw skali nek ats... tup...tup... berdentum... kaki jari kelingking ku tersepak kaki kerusi meja mkan.... hasilnya kaki aku jadi cam ni...


Terseliuh.... sakit wooo... Tapi sakit lagi jari kaki aku 4 tahun lepas... tu pun masa world cup gak.... Masa tu aku tersepak washing machine.... Patah jadinya jari kelingking aku tau.... Menagis aku tahan sakit... Ketawa adik2 aku tgk masa tuh... Apa taknya tengah kakak nyer ketawa tiba2 menangis bagai nak rak... Malam tu gak p cari klinik 24 jam.... Alamak klinik tu plak xder scan (x-ray)... Last skali p scan kat Hospital Sultanah Aminah Jb... Hasilnya masa tu aku kena mc dua minggu... Kena simen dari atas buku lali sampai semua jari kaki... Klakar gak cz yg patah cuma jari kelingking jer... Kat bawah ni gambar kaki kanan aku yg pernah patah dulu... Dah x cantik tau... Cam senget seket... Naseb bek dah kawin... kalau tak mesti hantaran kena kurangkan... hehehe... Malam tadi lepas terlanggar my hubby sibuk tanya takut patah cam dulu....


Masa tu kaki kanan... Tapi malam tadi kaki kiri lak... Nasib baik x patah lagi... kalau tak kena mc lagi..huhuhu.... Jadinya w/pun sakit hari ni p juga sekolah.... Minggu lepas dah Mc hari Jumaat cz demam... Takkan minggu ni MC lagi...Jumaat juga... moralnya p gak ngajar ngn jalan terencot2.. Ramai gak anak murid aku yg perasan... Sumer tanya kenapa?????????? Dek gak cikgu yg tanya...
Jawapan aku sama jer utk sumer.... Penangan World Cup.... org sepak bola saya sepak kaki kerusi meja mkan... Ok la tu cz world cup 4 tahun lepas saya sepak washing machine.... hehehhehhehe
Cari2 tadi jumpa lak gambar kaki aku kena simen 4 tahun lepas

Masa ni nak jalan susah... Per lagi nak p tandas... Tu yg bersyukur sangat bila malam tadi just terseliuh... Masa dok menaip entry ni masih lagi bengkak n rasa berdenyut... Naseb bek ada my hubby yg tolong urutkan.... TQ sayang..

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~