Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 11 Julai 2010

Weekend Beramai...

Dah datang 2 family so ramailah kar rumah MIL weekend baru ni... Ceria sesangat... Bagun pagi jer pakat main badminton... Hazim pun sama.... Hazmi lak Si Tasha yg suka sangat kat budak tu tolong jagakan... Dapatlah aku relax sket ngn kaki aku yg masih sakit ngn berdenyut lagi.... gambar satu pun aku tak snap masa pagi depa main badminton....
Utk lunch my biras yg jadi tukang masak utk hari ni... Jadinya lg la aku dapat rehat lg... Perut dah lapo makan jer la... My hubby lak p rumah Mak Busu dia cz ada kenduri potong jambul.... Aku x join la cz malas nak jalan terencot2 kat majlis tuh... My hubby bgtau meriah majlis tu cz tu la anak pompuan Mak busu dapat setelah dapat 5 orang anak lelaki....
Tengah hari tuh My hubby ngn his brother lak dok layan men ni.... sebelum balik kg siap call pesan soh bawa cz Tasha suka ngn helicopter nih.... Papanya akan belikan ngn syarat exam mesti no 1...

 3 sepupu........ Erra p mana lak masa aku snap gambar nih?
Masa tgh hari tuh Hazim ngn sepupu dia dok layan main game kat laptop aku nih.... Nak curi main tenet jap pun susah.... isk...isk...isk... tapi best la dok tengok depa syok men ramai2 la.... sebenarnya MIL i ada 7org cucu.... Yg berkumpul semalam 4 org jer.... Lagi satu family balik kg my biras yg lagi satu kat Yong  Peng kalau x silap la... dah dinner baru kami ramai2 bertolak balik rumah masing2... Hepy weekend..

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~