Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 1 Ogos 2010

D Best Word From Hazim

Tadi lepas taip entry sal minum petang..... Hazim merajuk.... bukannyer per kena marah sbb asyik masukkan jari dia kat dalam mulut jer.... Isk...Isk... saper la yg tak marah kan.... Kotor la....

Merajuk sakan.... siap naik bilik kat atas perlahan2.... bila papa naik nak pujuk dok menagis sakan la, siap tutup muka ngn tuala.... Hazim oh Hazim memang cengeng n mudah terasa..... Jiwa sangat sensitif... Puas papa peluk kiss...kiss.... tak jalan .... makin kuat menagis..... 

Sudahnya mama lak yg peluk....ala bujang besar mama.... ala cayang buchuk mama.... barulah stop nangis... Pun sama puas kiss sana kiss sini... baru lah jalan....

Dah ok .... mama pun bawa laptop kat sblh abg Hazim... sambil dok peluk2... Akhirnya mood dah baik...
So mama dapat ayat yg best la malam ni.... Mama comel la, mama wangi la.... (malam2 ni mana la aku wangi)
busuk der  la.... hazim oh hazim... pandai na membodek.... Hazim rindu mama sangat2.... Cam2 lah yg dia wat sbb hati dah gumbira smula....

Masa aku dok taip entry ni Hazim dah tido... tu pun puas tepuk2 bujang manja mama....
Yg paling tak beszt Hazmi lak dah bgn.... waaaaaaaaaaaaaaaa....
Kol baper la gamaknya adik Hazmi nak tido smula....
Adik cepat la tido....

 Adik Hazmi kuat ngamok..... Abg Hazim kuat nangis....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~