Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 7 Ogos 2010

Majlis Tahlil

Malam ni p majlis tahlil kat rumah Mak Nab.... Ala yg jagakan bujang2 kesayangan aku tulah.... Majlisnya lepas isyak... jadi aku p la ngn bujang2 n my sis yg dari Kulai tu... Dia jemput org surau utk baca Yassin ngn tahlil... Ramai gak yg datang....

Menu adalah nasi putih berlauk.... Asam pedas ikan, masak lemak daging, urap, sambal belacan n ulaman, kuih muih, rojak.... sumer sedap2 belaka....
kol 11.20p.m barulah aku balik... kekenyangan... superb la kalau Mak Nab yg masak... Siap dapat bawa balik lagi.... dapat la wat sarapan tuk pg sok...

Hazmi sampai tak ingat nak balik... syok sangat men ngn kakak2 nyer.... dah rindu lah tu...
K... lah nak tidokan Hazmi.... jalan pun dah melayang2....
Nite...

2 ulasan:

ejaescobart berkata...

syoknya mkn kenduri.. sep budget utk sarap sok pagi ek? :P

shila berkata...

betul tuh.... dah la dia msk sodap.... kadang tu slalu gak dapat lauk dr dia masa ambil bujang aku tuh..

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~