Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 16 Ogos 2010

mAlasssssss taHAP GaaBAN

Tak tau nak cakap la hari ni...moooddd???? memang rasa badan lomah jer...perahsaan ini MALAS tahap gaban...tahap dewa....tak tau nak cakap la cam ner lagi dah...

balik skul aku baring n tido jer....pastu nak masak pun rasa berat jer tangan2 comey aku nak bergerak.... last nya kirim my hubby beli jer lah....murtabak utk Hazim, kuew tiaw goreng utk aku.... n my hubby beli nasi kerabu....
Pencuci mulut my hubby beli puding gula hangus.... memang my fevret...

Hazim pun masih pose lagi hari ni....syukur alhamdulillah....Anak mama ni memang kuat lah... w/pun baru 5 thn puasa cam budak dah besar... takperlu mama upah per2 pun....Hazim tetap nak pose.... Amin moga jadi anak yg soleh....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~