Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 23 Ogos 2010

Nur Raisha Afina.... Baby Ramadhan

Tahniah untuk my cousin kat kedah Wani and her husband cz baru dapat new baby girl pada hari Sabtu 21.8.2010 jam 3.27a.m....

Nur Raisha Afina..... 3.26kg 

Actually dia punya due pada 12.8 tapi baby Raisha ni x nak kuar lagi.... 18hb p Hospital kat Sungai Petani... 19hb kol 6 pagi my cousin kena indius tapi jalan x buka juga... just 1cm jer.... Memang baby Raisah seronok dok kat dalam perut mama dia....
Cabaran my cousin utk 1st baby ni kira leh thn la cz tiga kali induis.... akhirnya pagi 21hb tu bila jalan dah buka 10cm, my cousin dah tak der tenaga nak teran lagi dah.... jadinya selamat caesare kol 3.27a.m....
Anyway congrats to both of them.... Welcome to d new baby girl.... Semoga menjadi anak yg solehah.... Semoga my cousin n her baby sihat2 sokmo...



Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~