Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 Ogos 2010

....SamBUnG KeJe n jalan2....

Semalam p sek lagi siapkan kejer yg tak hbs (n3 sblm ni)..... Biasalah hantar bujang2 dulu pastu aku n my hubby p sarapan.... Kol 9a.m baru sampai sekolah.... wat per yg patut n hari nak print sumer borang yang yg perlu ditandatgn n hantar kat PPD...

Syukur dalam kol 3.30p.m baru siap... tinggal kan sumer kat kerani utk dia hantar.... kira sumer settle lah... hati pun dah lapang.... yahoooo.... tapi yg pasti badan penat n mata sangat la mengantuk..huhuhu

Dalam kol 4p.m. baru my hubby sampai, pastu port biasalah p mkn nasi ayam goreng blackpaper kat Bestmart...  makin mengantuk lah mata lepas perut dah kenyang....

Balik dalam kol 5.30p.m terus ambil bujang2 kat rumah Mak Nab, Nak bawa depa  P Kipmart, nak belikan Hazim buku Matematik... Bukan main suka Hazim, Hazmi pun sama cz dah lama x bawa dia jalan2... Hazim plak siap beli kotak pensil baru Ben 10.... His fvret cartoon.......... kan main suka... Kata Hazim " Hazim sangat gembira hari ni"  Hazim.... Hazim.... kalau wat ayat kan main penuh lagi... 

Lom sampai kol 8p.m.... mata aku cam dah melekat.... Dah tu p lak makan ubat selsema cz resdung aku mkn teruk lately nih.... bersin n mata gatal non stop....  kol 9p.m dah masuk bilik nak tido.... Hazim kat bawah tgk cartoon sorg2.... Hazmi lak tak nak tido....
Aduyai.... mata ku makin kelat.... adik cepat lah tido....  Akhirnya lepas my hubby dah kuar nak p keje baru lah adik tido.... Hazim dah selamat dibuai mimpi...
Aku lak akhirnya dapat tido.... Bestnya tido.... babai......

2 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

he..he..dah lama tak buat resdung kot tu yang kuat resdung ek...

shila berkata...

sjk ita pndh.... rasanye ada sekali kot p wat kat kedai tu.... pastu x pernah wat lagi.... memang tensen, mata gatal jer

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~