Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 30 September 2010

Bersiaran di tepi kedai

Biasanya bersiaran dari sekolah atau kat rumah.....
tapi hari ni len sket cz dari tepi kedai....
dok tunggu kete yg nak kena tukar set utk cermin tingkap...
Semalam nasib x baik bila Hazim tekan jer button tu, tetiba tingkap dah x leh naik semula....
dah patah lah tu.... nilah kalau dah guna plastik jer......

 Ni lah set tingkap yg guna plastik tu...
tengok betul2 kat bhgian motor tu plastiknya dah patah
sayangnya motor tu ok lagi tapi still kena tukar 1 set...

 Nampak tak kat bhgian bawah motor yg bulat tu dah berlubang

petang tu jugak my hubby bawa p kedai tapi kedai dah nak tutup,
mekanik tu ikat guna dawai jer spy aku dapat la bw p sekolah rini.....
kalau x ikat kang hujan basah lah pulak.... dah nambah satu lagi keje....

hari ni lepas balik keje
my hubby datang ambil kete kat sekolah,
lepas latihan kawad kaki utk rumah sukan,
aku ikut skali la dok tunggu kat sini..... so dah der laptop kat tgn,
mood rajin la plak nak menaip..... nak tunggu mekanik tu repair....
minta my hubby snapkan gambar.... Nilah yg dia ambil

 dari plastik berwarna hitam dah bertukar menjadi besi

Sekarang semua set tu dah ganti ngn besi....
Ni lah rupanya per yg dah di ganti.....



Bertungkus lumus mekanik ni dok repair..... 

harap2 lepas ni x der lah yg patah lagi
lagipun ke-4 cermin keter ni semua set cermin tingkap dah tukar guna besi....
harap2 xder masalah lagi lepas ni.....
 yg pasti duit ku keluar lagi.....
huhuhuhuhuhu.......

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~