Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 21 September 2010

D Big day 4 this year >>>> 1st day

Kalau murid2 tahun 6 dan cikgu2 tahun 6,
3 hari bermula hari ni sangatlah penting..... Apa tak nya bermulanya exam UPSR  bagi 2010....
So bagi murid yg nak masuk sek berasrama penuh atau MRSM atau sek2 yg bagus..... keputusan yg baik adalah sangat perlu..... so cikgu pun pulun habis mencurahkan ilmu selagi termampu....
Pelbagai cara yg dibuat.... sediakan sarapan pagi, kelas tambahan dan ada yg berkampung kat sekolah....
masa ni keikhlasan kerja cikgu diperlukan cz x der kira ot k..... tak macam keje kat Swasta....
jadi jgn rasa terpaksa n curahlah ilmu yg ada seikhlas dan semampu nya kita..... Semoga anak didik kita berjaya mendapat keputusan yg cemerlang....

Bagi sek aku hari ni, pagi jer bagi sarapan roti n milo panas kat bebudak ni semua.... pastu cikgu BM bagi amanat terakhir cz pagi tadi paper BM pemahaman n penulisan....  sementara murid2 menjawab soalan cikgu n parent yg ada bacakan Yassin.... Moga dipermudahkan murid2 ku menjawab semua soalan yg ada...
Bila dah habis paper penulisan der rasa senang hati sket cikgu2 BM ni cz der soalan ramalan yg agak tepat..... Bagi paper pemahaman cikgu2 dah mula menanda jawapan oleh murid.... Sekurang2 nya dapat la tau depa dapat per.....

pastu cikgu math pun ambil turn cz last paper adalah math paper 2.... Bagi la per2 tip yg patut.... Ingatkan juga anak murid jgn cuai.... Cikgu yg lagi susah hati dari murid.... hhheeemmmm...biasa la tuh kan... cikgu yg gabra lebih hehehe

 Gelagat murid sebelum masuk dewan 
Math paper 2
Cikgu dah termenung n bercekak pinggang
murid cool jer

Tengok lah ceria n hepy jer bebudak ni....
tak nampak risau langsung
harap2 dapat keputusan yg bagus utk UPSR

Habis exam hari ni, cikgu math dok pulun plak tuk math paper 1 sok... wat kelas tambahan tapi sampai kol 3p.m. jer...  Semoga apa yg diajar n diterangkan tadi dapat diingati oleh murid2.... Nak prepare tuk sok plak... 
Untuk semua murid tahun 6 yg menghadapi UPSR tahun ni
Semoga dapat menjawab soalan exam ngn sebaik mungkin 
dan mendapat keputusan yg cemerlang

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~