Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 5 September 2010

Hazim dan beg

Petang semalam papa bawa balik beg free cz beli minyak utk servis keter........... Mulanya Hazim x perasan pun beg tu tapi aku bagi la kat dia kata papa bagi kat Hazim.... Bukan main suka la Hazim.... menyengih jer cam kerang busuk.... Hazim ni jenis budak yg memang apreciate brg org bagi....

Makanya bermula lah perbualan antara Hazim ngn beg nya.....
Hazim >> Awak suka tak kat saya?
Beg >> Suka....
Hazim>> Awak nak kawan ngn saya
Beg >> nak la....
Hazim>> Awak nak tengok tak kartun yang saya tengok....
Beg>> (X jawab per2 pun)
hahahahah verangan jer Hazim.....

Actually byk lagi yg Hazim ngn beg dia berbual.... Tapi aku dah lupa.... Hazim oooo Hazim....

Pastu time nak tido.... Siap letak beg tu kat sebelah beralaskan bantal lagi....
makanya tido ngn senyuman meleret n beg kat sebelah.... Yg x leh tahan siap tanya beg tu....
Hazim >> Awak nak saya tepuk awak tak?

Aduyai anak den ni....

Pagi tadi beg ni dah dapat nama..... Rindu sangat kat bapa sedara kat kedah (ayah long Hakim)
Dah beg tu nama nya "Beg Ayah Long"....
Tadi siap soh beg ayah long nya tido.... bila aku bangun katanya beg ayah long pun dah bangun tido....
tak per lah Zim.... lagi 2 hari kita balik la rumah Wan.... nanti dapat lah jumpa ayah long...

Ni lah beg ayah long

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~