Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 29 September 2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

Ni la first time nak try masuk contest ni..... 
Contest ni anjuran MaMaLieYna

Contest ini akan bermula pada 08 September 2010 dan akan berakhir pada 20 Oktober 2010
Nak tau lebih lanjut lagi sal contest ni terjah di SINI
nak tau per hadiah yg ditawarkna lak..... leh click SINI

Aku lak nak try gambar Daq Jemi.....
 NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
UMUR : 1 tahun 5 Bulan
Hazmimemang suka explore tempat2 yg terselit
masa ni mama sedang makan
hazmi lak sibuk masuk bawah kerusi ni
tak tau ler per yg best sangatkan duk kat bawah ni
Muka serius jerr
per la yg Hazmi fikirkan?????

harap2 Mamalieyna terima k....
Tapi gambar blur sket

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

TQ for joining! ^_^

LULUS...n good luck cayang!

shila berkata...

terima kasih....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~