Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 29 Oktober 2010

Al Fatihah Untuk Nenek Tersayang

Pagi tadi masa bersiap2 nak p sek dalam around kol 6.40a.m.... dapat cal dari my sis yg dok kat kulai tu.... Pelik juga cz dia jarang cal pagi2 cam tu.... n intro bila angkat phone pun lain macam... bila tanya kak ngah bersiap ker.... abg dah balik keje?.... Pelik gak...yg dok fikir masa tu takut jadi smthing kat dia jer...........
TAPI
Bila tanya naper............. Dia diam jap.... kata nya kak, Tok Limah........... 
So sebut jer nama tu aku pun dah dapat rasa la.... Tok dah selamat kembali ke rahmatullah........... katanya kol 5 lebih..... lagipun arwah tok dah sakit n terlantar lebih kurang setahun lebih........... makan pun bersuap.... dah lama pakai pampers... rasanya itu lebih baik utk arwah tok...

Sebenarnya masa raya hari tu aku baru jer balik jumpa tok.......... itu lah kenangan terakhir yg ada utk aku n arwah tok... sempat lagi masa tu soh adik snap2 gambar ngn tok.........

Sememang nyer dari kecil lagi memang aku sgt rapat ngn arwah tok... semang nyer kalau mak cari jer waktu petang mesti kat rumah tok lah aku dok melepak..... sangat2 rapat ngn arwah tok dan wan sebelah ayah...
yang paling aku suka p makan per jer yang tok masak.... Bila dah tak der sumer tu dah jadi kenangan.... Arwah wan lagi pandai masak... sejak arwah wan x der dah x dapat lagi makan nasi kerabu cara kedah.... Rindu sangat kedua2 nya..... Semoga mereka tenang di sana...Arwahnya akan selamat dikebumikan selepas solat Jumaat nanti....

Disebabkan raya baru ni dah balik ke Kedah.... Jadi hari ni x dapat balik.... hanya kirimkan doa dan Yassin dari jauh...  Semoga mak, ayah dan family kat Kedah tabah menghadapi segalanya....

Semoga Rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman 
AMIN
p/s.... tok adalah panggilan nenek, wan panggilan utk datuk bagi org2 di kedah.... family aku la.... org len x tau plak...

Khamis, 28 Oktober 2010

Contest..... Hazmi masuk Top 10......

Mula jadi blogger memang tak tau per2 langsung..... masa tu tau post entry sendiri n hari2 dok berblogwalking jer..... baca citer rumah org.... tau wat blog ni pun my sis yg blaja kat UTP tu ajar.... tu pun bila baca blog dia
Sekarang ni pun masih banyak ilmu yg kena blaja....
akaun nuffnang yg ada tu pun my sis juga yg ajarkan.... Bila dah ada akaun nuffnang tu dapat lah tgk
oooooohhhhhhhhhh
ada pergerakan RM di situ... walaupin ciput.... Biasalah blog picisan mama....
Tapi yg penting bukan tu yg mama kejar..... tulis blog pun coz suka2 nak syer cerita-ceriti...
jadinya n3 ni nak citer sal contest....
Tapi intro nya panjang la plak....
tau sal contest ni pun bila selalu baca blog mamalieyna Suka lihat aksi anak mamalieyna Arif yg comey....
So blaja lah masuk contest anjuran ibu batrisya "Baby Raya Baby Bergaya"

Terkezut gak tgk pagi ni Hazmi masuk top 10.....
Tahniah utk Hazmi....
Semoga ada rezeki utk peringkat seterusnya.... ^_^

 .......Hazmi no 56.....

 Arif pun masuk top 10 juga.... TAHNIAH utk sumer top10 boys.....

Nak tau baby2 lain yang terpilih, sila ke SINI!

Selasa, 26 Oktober 2010

Besday Hazim 5 Tahun

24hb. Oktober baru ni Hazim genap 5 tahun....
So celebrate lah tapi tak der lah majlis yg besar2 gitu....
Cuma beli kek n wat doa selamat kat rumah pengasuh hazim jer....
Lagi pun Ayah Razak kan org masjid kat Taman Perling....
Jadi rasa lebih baik wat doa selamat........ Lebih afdal kan....
Lepas sembahyang asar p Perling mall belikan kek besday kat season....
Hazim yang pilih sendiri per kek yg dia nak...
Kalau ikut kan Hazim kek besday pun dia tak nak..... Cuma nak beli Cd game....
Dah dapat Cd game jer terus nak balik rumah.... nak celebrate kat rumah ayah dia pun dia x nak....
cepat2 nak balik rumah spy dapat main game kat PS2  nyer.....
Pujuk punyer pujuk.... akhirnya sambut gak besdaynya w/pun sederhana.........
Yg penting Hazim hepy..........

 Kek besday Hazim

 Besday boy

 dah cukup 5 tahun anak mama....
masih manja n pemalu....

kan main hepy lagi besday boy nih.....

UTK HAZIM
v
v
v
"Semoga jadi anak yg soleh, baik, mendengar cakap mama n papa dan abang yg baik.... AMIN "

p/s..... Hp ku rosak..... tgk lah gambar2 yg ditempek ni sumer blur.... dah x der gambar lain.... layan jer lah yer

Isnin, 25 Oktober 2010

PeR NaK WaT NiH???????????????

Bosannya pagi ni..... tak tau nak wat per...
So nak bebel2 kat sini.... Actually jadual waktu byk kelas tahun 6.... jadinya bila dah lepas UPSR.... kelas nyer tak lah sehebat sebelum peksa..... Minggu ni lak peksa akhir tahun.....
Lagi2 lah tak tau nak wat per....

Kena lak jadual hari Isnin yg memang free waktu pagi.... kol 11 nanti bari mula kelas....
Nak menghilangkan boring, saja la dok menyibukkan diri ngn berblogwalking.... berfesbuk n blaja2 wat akaun kat twitter....

Lagipun baca blog anastasyea.... katanya nak  up kan traffik blog kita lbh mudah guna twitter....
kalau nak tau lebih lanjut leh lah jengah2 blog dia.... kat sini
Kebetulan hari tu der baca blog dia cz dia menjengah blog picisan mama ni kan.... so jengah balik lah.... best lak bila dah baca.... byk info....

Semalam besday Hazim 5thn tapi semua gambar kat hp my hubby.... x dapat la nak upload.... hp mama lak rosak.... dah lah hp tu merangkap camera tuan blog ni.... sekarang ni semua citer tanpa gambar.... sungguh x best.... Bila la gamaknya nak dapat camera yg canggih ni?????????????

K lah nak stop bebel2 lah..... kalau lama kang ntah apa2 ntah yg mama tulis....
nak sambung blogwalking.....
daaaaaaaaaaaaa..........................

Ahad, 24 Oktober 2010

Jalan2 ngn Hazim

Semalam kat sekolah ada koko..... Tak habis2 lagi koko kat sek ni..... kebykkan sek lain koko dah settle.... Tak per lah jadi sek contoh....huhahuahua....

Sejak dah sekolah, Hazim sekarang kalau der koko dah x nak duduk kat rumah Mak Nab nyer lagi.... mesti nak ikut.... Adik hazmi dok kat rumah Mak Nab...  hazmi suka sgt cz ada ayah n motor ayah... hari2 mesti pusing2 satu taman... dah jadi acara wajib tuk Daq Jemi....

Sebenarnya semalam perasaan malas tu sgt menebal dalam diri..... memang dah x nak p.... tapi bila msg member baru teringat terlibat ngn acara bola jaring.... so merajin kan jugak lah diri ni p sekolah.... Tu pun kol 9 baru sampai..... Ingatkan dah lambat, rupanya baru nak mula.... n stor sukan pun baru jer buka.... So tak lah rasa bersalah sgt...hehehehhehe

Hazim lak suka hati dia nak main kat ner.....  yg penting jgn hilang dah lah.... So dia p tgk bebudak dok main sahiba n main teng2.... tapi hazim tak sebut teng2.... Dia sebut ikut katun O.S.O.... katanya... "hopscotch"....
mama yg x tau teng2 tu in english.... Untung gak la ada channel katun kat ASTRO.... Berbaloi gak cz byk perkataan Bahasa Inggeris yg Hazim tau dari mama....

Balik jer dari koko bawa Hazim p Giant Tampoi cz hazim nak main playground yg ada kat situ.... sambil Hazim main mama makan yee mee hot plate.... dah penat main hazim minta belikan KFC... Pastu minta belikan jagung n kaya ball.... sah penat sgt la tu demand makan macam2....  Yg penting hazim hepy kan....

Dalam Giant tu Hazim minta nak beli buku cerita....  So dalam kereta tu sbk la dok tanya kita yg tgh drive ni ajarkan.... tak sabo2.... dapat baca sket dok tanya lak kala tu apa??? hhahahahha
Bukan kala... "dahulu kala"..... oooo barulah mama tau dia tanya per.... harap2 minat blaja nyer tu sampai besar lah.... AMIN....

Bestnya.... dah leh wat Hazim kawan jalan2......

Jumaat, 22 Oktober 2010

Lagi sal Hazim dan Hazmi

Lagi nak citer sal dua bujang kesayangan ni..... hari2 bila ambil dari rumah Mak Nab, rasanya makin montel, tambah2 Hazmi yg memang kuat makan.... Asal nampak makanan mulut tu ringan jer sebut "NAK"...
kalau x bagi melalak....

Kalau waktu pagi Hazim paling suka sarapan ngn segelas susu n sebuku roti sblm p skul... Fvret mstilah Roti jagung (Gardenia).... Bila Hazim makan, Hazmi mesti minta satu.... Kejap jer suap dah hbs satu buku....
Badan makin hari makin semangat tapi ligat x hengat.... tak per kan yg penting sihat....

Dah makin montel makin kuat lak dia dok belasah abg Hazim....  Tiap2 hari mesti dengar abg Hazim jerit " Mama, tolong!!! adik pukul Hazim".... tak pun tiba2 dengar Hazim meraung n menjerit...........
Semalam bila Hazim ambil buku nak wat latihan, dia pun nak juga buku tu.... padahal dah bagi buku lain... tak kisah nyer dia.... buku tu juga yg dia nak.... tak dapat dia cubit nya abg Hazim sampai melalak... Alahai abg.... dah papa kena ribakan...

Tapi adik Hazmi x puas hati.... nak juga dia cubit lagi abg w/pun dah diselamatkan oleh papa........... last skali bagi la buku tu kat dia.... baru puas hati.... Ni lah anak2 mama tiap2 malam.......... Tapi yg penting kata org budak lasak ni nanti cpt pandai cz depa suka explore.... Doa2 betul lah hendaknya amin....

Nak tempek piccas......

 Masa ni abg tgh main game.... tgk hazmi x puas hati dia dok kat atas blkg abg.... Bukan setakat duduk.... siap lompat2 lagi.... adik oh adik....

Setiap kali main.... mesti remote control tu ada dua.... padahal remote yg adik Hazmi pegang tu dah rosak.... kalau la dia tau sure dok merebut yg abg Hazim nyer...

Per2 pun utk bujang2... mama...
Mama ngn papa luv both of you so much....
Moga jaadi anak yg soleh n baik k.....

Khamis, 21 Oktober 2010

Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!



Nak join GA dr MamaZakwan ni...^_^
dan anjuran bersama blogshop beliau MZ Collections
closing date : 3/11/2010

Nak tau details, sila klik SINI!
Good luck to me!

Rabu, 20 Oktober 2010

Hazim Dan Hazmi Beraksi

Asyik dok join contest jer..... rasa cam dah lama tak citer sal Hazim ngn Hazmi....
So n3 kali ni nak tempek piccas dua bujang kesayangan main2 kat luat weekend baru ni...
Sekarang ni Hazim memang excited naik basikal....

 Hazim Ikhwan

so adik Hazmi pun sama naik lah.... VVVVerangan cam budak besar....

 Apa jer abg Hazim wat.... sure lah adik Hazmi ngikut..... tgk lah tu kat mana Hazim duduk kat situ juga lah dia bertenggek... Hazim yg addict kat buku sejak akhir2 ni.... pun nak bawa keluar buku yg baru di beli.... bak kata Hazim " Kacang jer metik-metik tu"   hahahhaha
Perahssan jer la tu yg lebih.... tapi harap2 jadi lah kenyataan.... minat blaja kan anak mama....

Ni plak acara malam hari..... Tgk lah hazmi yg dok pegang remote tuh..... semngat tu dok tenung game yg abg Hazim main.......... Per lagi, dia ingat dia lah yg dok main tuh.... nasib baik lah Hazim sekarang dah dengar kata.... kalau main pun bagi masa kat dia mesti dia ikut.... Senang hati mama........ Dari hobi papa akhirnya dah turun kat anak2.... Tu lah namanya kalau kuah nak tumpah kat ner.... kat nasi lah kan... tak pun takkan ada org kata "papa borek anak rintik".... heehhehe

Ni lak aksi Hazmi yg asyik nak masuk duduk kat dalam bakul....
LAyANZZZZZZZ
 Hepy sokmo

 Kat tangan tu der mainan Bakugan...
Apa yg abg Hazim main yg tu juga lah dia nak

 Best yer dik duduk kat dalam bakul????

 Suke nyer mama adik kat dalam nih...
Best tau.....

Selasa, 19 Oktober 2010

~~THE WAY THEY SLEEP Giveaway~~

Contest lagi.....
kali ni dari Life Time Space
Nak tau lebih lanjut klik kat sini k

 

Nak try ni lah

NAMA : Hazmi Ikhwan B Sahfarin
UMUR : 17 Bulan

Hazmi ni  kalau tido x der la banyak ragam...
Jadi nak dapat pose yg menarik susah la sket...
Gambar tido ni pun ambil masa on d way balik ke Kedah raya baru ni..... 
Maklum lah bertolak lepas subuh so angkut jer la bujang kesayangan ni ngn baju tido...
kan main nyeyak dia tido kan...
Bukan main muncung mulut Daq Jemi nih...
Sampi skrg kalau nak tido dalam kete, 
Dia sendiri volenteur nak masuk duduk dalam krusi dia nih...

Good luck for my little hazmi!  ^_^

PAPA & BABY CONTEST!!

Nak join contest lagi.....
Kali anjuran Cute Mum
Nak tau lebih lanjut sal contest ni leh klik kat SINI


Nak Try pada gambar ni


NAMA PAPA : Sahfarin B Sulaiman
NAMA BABY : Hazmi Ikhwan B Sahfarin
UMUR BABY : 16 Bulan

...................Gud Luck utk papa n Hazmi..................

Isnin, 18 Oktober 2010

" CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah...

Nak join contest lagi....
Kali ni dari SINAR RAUDAH
Tarih tutup penyertaan pada 31 october 2010..tepat pada pukul 11.59 pm...lewat seminit tidak di kira dan pemenang akan di umumkan seminggu selepas tarikh tutup...
Nak tau lebih lanjut sal contest ni leh le klik kat SINI
  
Gambar yg nak dipertaruhkan kali ni
NAMA : Hazmi Ikhwan B Sahfarin
UMUR : 16 Bulan
NAMA IBU: Rafshila Bt Romli
....Gud Luck for my little Hazmi.......

Jumaat, 15 Oktober 2010

Esok Exam PTK...... Wish MeLUCK!!!!!!

Esok nak ambik exam PTK..... Khas utk org Gomen kalau nak pergerakkan gaji ke tangga yg lebih baik....
Tapi bukan senang tu.... Nak kena dapat 4 bagi dua-dua paper....

TAPI tadi lepas dengar belanjawan dr PM kita.... PTK nak dimansuhkan start bulan 6 tahun 2011....

Jadinya sok p la exam.... cam tau2 jerlah jawapan nya... lagipun memang dah der jawapan.... pilih lah yg mana berkenan di hati.... hehehhehhe
per2 pun aku dok try gak le search kat tenet ni kot2 la der jumpa sal PTK ni..... tak pun jumpa ler cth2 soalan...

Harap2 sok dapat wat yg terbaik utk diri sendiri............ dah lama x masuk dewan exam ni ketaq gak la kaki....hehheheheeh

Last masuk dewan exam ni pun masa kat maktab tahun 2007........... Jadinya doakan yg terbaik utk aku k....
....................WISH ME LUCK K.................

Best dan TAK Best

Belanjawan dah pun siap diumumkan....
Pasti lah ada yg best dan X best....
Yg best sesangat bila cukai dah kurang @ x der terus.....
Ha saper nak beli Hnbg..... simpan duit.... tahun depan leh beli....k
Byk juga barang yg PM sebut tadi....
k lah kat situ kan...

Pastu bg yg plan nak mengandung tu cepat2 usaha....
Cuti bersalin dah ditambah jadi 90 hari.....
Cam ni aku pun nak tambah lagi satu lah....
Kena lipat ganda usaha ni....
hahhahahhahaha

Yg TAK BEST sesangat 
bila kakitgn kerajaan x dapat BONUS yg diharap,  
TAPI
#
#
#
#
#
Tak per lah 
dapat gak
RM500 
Dari 
Dapat
Langsung
Boleh lah plan wat bajet utk Hazim tahun depan

Per2 pun terima kasih utk PM kita atas apa yg telah diumumkan tadi...
Semoga semuanya memberi manfaat kepada rakyat Malaysia.....
1 MALAYSIA " Rakyat didahulukan Pencapaian Diutamakan"

SuKaN TaHuNaN 2010

 Tahun ni berjaya juga cikgu2 sekolah menjayakan sukan tahunan w/pun skul yg ada ni xder padang yg besar.... sedihkan skul xder padang.... huhuhuhu
Jadinya terpaksalah sekolah menyewa padang sekolah lain yg berhampiran.... Bawalah anak2 murid ke sana dengan bas yg pastinya disewa.....

Disebabkan sewa padang sekolah lain, terpaksalah wat waktu petang............ kalau dah petang, Hazim memang lah ikut skali... Kebetulan lak sekolah yg disewa tu sepupunya ada kat sana......... Sibuk lah dok main ngn sepupunyer.......... Mamanya rumah BIRU, Tapi Hazim ni leh lak dok menjerit nak MERAH menang...
Reason:-
^
^
^
^
^
 Sebab papa dulu rumah merah...
Uuuiiikkkkk
Sungguh tak logik nyer alasan
Papa nyer dah tinggalkan zaman sekolah 
21 tahun....

Encem boy mama

Yg best kali ni cz Hazim ikut sama.....
Jadi dapatlah Daq Zim tu merasa cam ner la sukan kat sekolah mama nyer....
 Rumah Biru.... Hang Lekir....
Tahun ni perbarisan pun dapat no 3

 Juara Keseluruhan tahun ni menag kat RUMAH KUNING TAHNIAH!!!!!!!!!!!! TAHNIAH!!!!!
Juara Perbarisan utk tahun 2010
....Cam ner x menang siap ada maskot Spongebob lagi.....

Rumah BIRU dapat no 3 jer tahun ni.... 
Ok lah tu turun takhta lps 2 thn dok pegang juara...
Per2 pun semuanya dah settle............
Syukur semuanya dah selamat..............
Tahniah utk SEMUA

Cuma Hazim yg kepenatan tu tertido dalam kete sampai la kena kejut masa maghrib utk mandi n makan... Menangis x nak bangun.... Penat sangatlah tu...
dah bgn tu leh lak dok merengek ajak balik rumah.... dah mama nyer soh tgk kat depan tu ada adik saper.... ada basikal saper.... barulah dia realise dah dok kat dalam rumah....eeemmmmm tulah kalau dah tertido masa maghrib....
Dah bgn jer mama mandikan n suapkan makan cz mata tu cam x leh bukak.... penangan sukan tu tido sampai pagi tadi.... Nasib baik bagun pagi tadi ceria jer...... Sayang anak mama.......

Rabu, 13 Oktober 2010

HaRi Ni aDa SuKaN KaT SeKoLaH

Hari ni der sukan acara padang peringkat akhir kat sekolah.... walaupun padang yg ada tu.....
tak besar cam padang sekolah org lain, tapi anak2 murid kat sekolah ni tau la nak lompat jauh, lontar peluru n lompat tinggi....

Cuma x bestnya kalau sekolah org lain, dapatlah budak2 yg tak masuk tu turun padang tengok n bersorak utk rumah masing2, tapi kat sekolah ni x lah semeriah cam tu.... kan per padang yg ada tu x cukup besar dan tak mampu nak tampung sumer.... Melimpah ruah jadinya.....

Jadinya utk hari ni aku kena la jadi hakim utk acara lontar peluru....  samalah juga ngn tahun lepas....
atau nampak gaya nyer tetap dan berpencen la dok jadi hakim lontar peluru kat sekolah tu...hahhahahah

So kat sini nak tempek la sket2 piccas pagi tadi....

 Juara Perempuan Bawah 12
Rumah Kuning lah....

 hakim Lontar Peluru

 Hakim Lompat Tinggi
Bukan main suka cikgu n murid2 dok tolong sorak

 Pembantu setia cikgu 
dok tolong ambil ukuran tiap kali peserta melontar peluru

 Bersemangat seh rumah kuning tahun ni
bakal juara agaknya

 Sukanya cikgu....

 catat cikgu jgn x catat
kang x tau lak saper yg menang kan...
hehehehehheh

Peserta Perempuan bawah 12
No 1, No 3 Dan No 2
Tengok tu yg menang kuning lagi....

Selasa, 12 Oktober 2010

Main2 waktu petang.....

Sekarang sejak Hazim dah dapat basikal baru yg lebih besar n sesuai ngn tinggi dia.....
kan main suka lagi cz dah teror la konon.... kalau tido pun leh senyum2.... bila tanya Hazim suka sangat naik basikal.... boleh gitu.............
Tiap2 petang dah jadi acara wajib nak kayuh basikal tu....
kalau dulu puas dok suruh naik basikal, skuter dia jer la yg dia lenjan....


Ni lah gaya org hepy naik basikal

Skrg ni Daq Jemi lak yg dok verangan bawa skuter tu....
layan jer lah yer

 .......kan main suka dia.....

Gaya Si Comel Berbaju Raya

nak join contest lagi
Kali ni dari BabyIbu ngn azzamoro

nak tau lebih lanjut sal contest ni leh le klik kat SINI dan SINI


Der  ramai gak penaja utk contest kali ni....
Senarai Penaja (ikut susunan abjad)
    * BabyRuffkins
    * Gin & Jacqie
    * IzzyBakery
    * Myavenue888
    * MySuperkids
    * SecretBargains

    * SofeaBabyWear
    * Tote Boutique
    * Tupperwareville
    * Weego Bottles
    * Victoria's Secret Heaven


Tambahan penaja terkini



Mencuba pada gambar ni

NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
UMUR : 16 Bulan

Khamis, 7 Oktober 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest"

nak join contest lagi
Kali ni anjuran ibu batrisya
Nak tau lebih lanjut sal contest ni leh lah klik kat SINI
contest ni ditaja bersama oleh




Gambar yang nak dipertaruhkan
NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
D.O.B : 21 Mei 2009
UMUR : 16 Bulan
Email : rafshilaromli@yahoo.com.my

harap2 ada rezeki dr ibu batrisya
kalau der per yg terkurang bg tau yer

Isnin, 4 Oktober 2010

Masih mood beraya

Hari Sabtu lepas beraya kat rumah mak sedara my hubby kat Senai....
dah hujung Syawal baru sempat nak p...
dah plan awal nak p tapi masa tu mak sedara my hubby lak yg x der kat rumah...
jadinya minggu lepas w/pun my hubby masuk keje kol 7p.m....
try juga bajet masa supaya dapat p beraya....
Dalam kol 2.30p.m. tu dapat la bergerak kuar rumah
nak snap piccas berbagai2 tu x dapat la plak cz ada sedara lain pun dtg beraya gak...
cuma yg ada gelagat daq Jemi
p masuk bakul bekas kuih...
Mak sedara dah letak balang kuih atas meja Daq Jemi ambil bakul masukkan diri dia lak dalam tu
Ni ha piccas nyer... layanzzzzzzzzzzzzz
 Best ker dik dok kat dalam tu

Kan main suka bila dah dapat port yg best....
heheehehe

Jumaat, 1 Oktober 2010

Riang ria murid sekolah

Hari ni sajer jer nak tempek piccas murid yg aku ajar....
maklumlah baru habis UPSR.... sukanya bukan main..
kalau bab belajar memang lah kurang rajin,
tapi kalau bab main diaorg lah no 1
cuba tgk gambar2 kat bawah ni
Bukan main suka bila cikgu bg tau nak masuk gambar kat tenet
diaorg ingat main2
kan dah intrfrme....
heheheheheheh

Ni lagi satu gambar
Dok berbual jerkan....
harap2 bila result kuar nanti dapat yg best2..
lagipun mana yg boleh semak, 
cikgu2 dah semakkan,
jadi murid2 ni dah boleh agak2 la per depa dapat nanti...

Ni la yg akan jadi kenangan utk depa sampai bila2....
zaman yg ceria seindah suria pagi menyinar di pagi hari....
Ceeeewahh....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~