Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 15 Oktober 2010

Best dan TAK Best

Belanjawan dah pun siap diumumkan....
Pasti lah ada yg best dan X best....
Yg best sesangat bila cukai dah kurang @ x der terus.....
Ha saper nak beli Hnbg..... simpan duit.... tahun depan leh beli....k
Byk juga barang yg PM sebut tadi....
k lah kat situ kan...

Pastu bg yg plan nak mengandung tu cepat2 usaha....
Cuti bersalin dah ditambah jadi 90 hari.....
Cam ni aku pun nak tambah lagi satu lah....
Kena lipat ganda usaha ni....
hahhahahhahaha

Yg TAK BEST sesangat 
bila kakitgn kerajaan x dapat BONUS yg diharap,  
TAPI
#
#
#
#
#
Tak per lah 
dapat gak
RM500 
Dari 
Dapat
Langsung
Boleh lah plan wat bajet utk Hazim tahun depan

Per2 pun terima kasih utk PM kita atas apa yg telah diumumkan tadi...
Semoga semuanya memberi manfaat kepada rakyat Malaysia.....
1 MALAYSIA " Rakyat didahulukan Pencapaian Diutamakan"

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~