Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 1 Oktober 2010

"comei lotte contest by jaijina"

nak join contest ni lak
dari jaijina
tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.

nak try gambar ni lah
gambar ni pun adik yg ambilkan masa balik beraya di kampung


 NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
D.O.B : 21 Mei 2009
UMUR : 16 Bulan
NAMA IBU : Rafshila Bt Romli

i love da last pic...bila adik saya nak snap pic je, Hazmi g jatuhkan kepala die tu kat bahu ayah..manja sangat nampak..mane la wan ngan tok die tak tentu arah rindu merindu bila dorang dah balik Jb..huhu

Kat sini saya nak tag kan kat
Eja
Wie
Ayu
Elyies



3 ulasan:

Idayu berkata...

slm shila...
aku kena tag ker? abis tuh nk kena buat aper nih?? he3x

shila berkata...

sajer tag
kalau nak join jom la
dah syarat kalau aku nak masuk kena tag member
terpulang la ko nak join ker tak
heheheheh

az rina a.k.a jaijina berkata...

okey, saya dah review n3 ni..syarat² semua complete..good luck ye..

btw, thanks sudi join contest saya ni ye ^_^

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~