Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 18 Oktober 2010

" CUTEST BABY CONTEST " bersama Sinar Raudah...

Nak join contest lagi....
Kali ni dari SINAR RAUDAH
Tarih tutup penyertaan pada 31 october 2010..tepat pada pukul 11.59 pm...lewat seminit tidak di kira dan pemenang akan di umumkan seminggu selepas tarikh tutup...
Nak tau lebih lanjut sal contest ni leh le klik kat SINI
  
Gambar yg nak dipertaruhkan kali ni
NAMA : Hazmi Ikhwan B Sahfarin
UMUR : 16 Bulan
NAMA IBU: Rafshila Bt Romli
....Gud Luck for my little Hazmi.......

2 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

salam...

sangat unik gambar ini..anyway thanks ye sudi join contest bersama sinar raudah..good luck ok

shila berkata...

tq.......... tapi nak kena edit sket...
terletak nama abg nyer la plak...
actually gambat tu ambil masa raya... tgn dia tu sbk nak ambil kamera pada mak su nyer...hehehehhe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~