Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 15 Oktober 2010

Esok Exam PTK...... Wish MeLUCK!!!!!!

Esok nak ambik exam PTK..... Khas utk org Gomen kalau nak pergerakkan gaji ke tangga yg lebih baik....
Tapi bukan senang tu.... Nak kena dapat 4 bagi dua-dua paper....

TAPI tadi lepas dengar belanjawan dr PM kita.... PTK nak dimansuhkan start bulan 6 tahun 2011....

Jadinya sok p la exam.... cam tau2 jerlah jawapan nya... lagipun memang dah der jawapan.... pilih lah yg mana berkenan di hati.... hehehhehhe
per2 pun aku dok try gak le search kat tenet ni kot2 la der jumpa sal PTK ni..... tak pun jumpa ler cth2 soalan...

Harap2 sok dapat wat yg terbaik utk diri sendiri............ dah lama x masuk dewan exam ni ketaq gak la kaki....hehheheheeh

Last masuk dewan exam ni pun masa kat maktab tahun 2007........... Jadinya doakan yg terbaik utk aku k....
....................WISH ME LUCK K.................

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~