Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 20 Oktober 2010

Hazim Dan Hazmi Beraksi

Asyik dok join contest jer..... rasa cam dah lama tak citer sal Hazim ngn Hazmi....
So n3 kali ni nak tempek piccas dua bujang kesayangan main2 kat luat weekend baru ni...
Sekarang ni Hazim memang excited naik basikal....

 Hazim Ikhwan

so adik Hazmi pun sama naik lah.... VVVVerangan cam budak besar....

 Apa jer abg Hazim wat.... sure lah adik Hazmi ngikut..... tgk lah tu kat mana Hazim duduk kat situ juga lah dia bertenggek... Hazim yg addict kat buku sejak akhir2 ni.... pun nak bawa keluar buku yg baru di beli.... bak kata Hazim " Kacang jer metik-metik tu"   hahahhaha
Perahssan jer la tu yg lebih.... tapi harap2 jadi lah kenyataan.... minat blaja kan anak mama....

Ni plak acara malam hari..... Tgk lah hazmi yg dok pegang remote tuh..... semngat tu dok tenung game yg abg Hazim main.......... Per lagi, dia ingat dia lah yg dok main tuh.... nasib baik lah Hazim sekarang dah dengar kata.... kalau main pun bagi masa kat dia mesti dia ikut.... Senang hati mama........ Dari hobi papa akhirnya dah turun kat anak2.... Tu lah namanya kalau kuah nak tumpah kat ner.... kat nasi lah kan... tak pun takkan ada org kata "papa borek anak rintik".... heehhehe

Ni lak aksi Hazmi yg asyik nak masuk duduk kat dalam bakul....
LAyANZZZZZZZ
 Hepy sokmo

 Kat tangan tu der mainan Bakugan...
Apa yg abg Hazim main yg tu juga lah dia nak

 Best yer dik duduk kat dalam bakul????

 Suke nyer mama adik kat dalam nih...
Best tau.....

2 ulasan:

Idayu berkata...

comeyy...comeyy...bila nk tmbh lg?? cuti 90 hr tuuu

shila berkata...

dalam proses....hehehhehe
memang 90 hari tapi jumlah semua tetap 300 hari... jadi kalau nak tambah lagi 2 org boleh ambil 90 hari.... kalau 3 org tetap 60 hari gak

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~