Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 24 Oktober 2010

Jalan2 ngn Hazim

Semalam kat sekolah ada koko..... Tak habis2 lagi koko kat sek ni..... kebykkan sek lain koko dah settle.... Tak per lah jadi sek contoh....huhahuahua....

Sejak dah sekolah, Hazim sekarang kalau der koko dah x nak duduk kat rumah Mak Nab nyer lagi.... mesti nak ikut.... Adik hazmi dok kat rumah Mak Nab...  hazmi suka sgt cz ada ayah n motor ayah... hari2 mesti pusing2 satu taman... dah jadi acara wajib tuk Daq Jemi....

Sebenarnya semalam perasaan malas tu sgt menebal dalam diri..... memang dah x nak p.... tapi bila msg member baru teringat terlibat ngn acara bola jaring.... so merajin kan jugak lah diri ni p sekolah.... Tu pun kol 9 baru sampai..... Ingatkan dah lambat, rupanya baru nak mula.... n stor sukan pun baru jer buka.... So tak lah rasa bersalah sgt...hehehehhehe

Hazim lak suka hati dia nak main kat ner.....  yg penting jgn hilang dah lah.... So dia p tgk bebudak dok main sahiba n main teng2.... tapi hazim tak sebut teng2.... Dia sebut ikut katun O.S.O.... katanya... "hopscotch"....
mama yg x tau teng2 tu in english.... Untung gak la ada channel katun kat ASTRO.... Berbaloi gak cz byk perkataan Bahasa Inggeris yg Hazim tau dari mama....

Balik jer dari koko bawa Hazim p Giant Tampoi cz hazim nak main playground yg ada kat situ.... sambil Hazim main mama makan yee mee hot plate.... dah penat main hazim minta belikan KFC... Pastu minta belikan jagung n kaya ball.... sah penat sgt la tu demand makan macam2....  Yg penting hazim hepy kan....

Dalam Giant tu Hazim minta nak beli buku cerita....  So dalam kereta tu sbk la dok tanya kita yg tgh drive ni ajarkan.... tak sabo2.... dapat baca sket dok tanya lak kala tu apa??? hhahahahha
Bukan kala... "dahulu kala"..... oooo barulah mama tau dia tanya per.... harap2 minat blaja nyer tu sampai besar lah.... AMIN....

Bestnya.... dah leh wat Hazim kawan jalan2......

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~