Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 12 Oktober 2010

Main2 waktu petang.....

Sekarang sejak Hazim dah dapat basikal baru yg lebih besar n sesuai ngn tinggi dia.....
kan main suka lagi cz dah teror la konon.... kalau tido pun leh senyum2.... bila tanya Hazim suka sangat naik basikal.... boleh gitu.............
Tiap2 petang dah jadi acara wajib nak kayuh basikal tu....
kalau dulu puas dok suruh naik basikal, skuter dia jer la yg dia lenjan....


Ni lah gaya org hepy naik basikal

Skrg ni Daq Jemi lak yg dok verangan bawa skuter tu....
layan jer lah yer

 .......kan main suka dia.....

2 ulasan:

eLYies berkata...

biar betul dak kecik ni pandai dah main skuter..tabik spring la mak ngah..hahahahha

shila berkata...

pandai....
memang pandai tolak jer.... perahsaan jer lebih tu....
syok dok menolak jer...
kita pegang pun dia tepis tangan...
hahahhahah

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~