Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 10 November 2010

Minta tolong @ Please Help Me!!!!!!!!!!!

Bukan nak minta tolong per2 pun...
cuba saper2 yg terbaca blog ni n ader ilmu yg lebih dan sudi berkongsi....
komen le per yg patut...

Kisah nyer gini.....

1) saya der dua email..... satu yahoo dan lagi satu gmail...
utk blog saya guna yahoo tapi bila nak follow mana2 blog mesti dari gmail yg kuar
kalau add kat dashboard follow blog pasti nama jer kuar... gambo den x der.... cam ner nak settle masalah ni

2) semalam gatal2 tgn nak blok diri sndr kat follower blog sendiri... gatal la tgn ni juga p klik kat gambar sendiri blok gambar dari google akaun.... bukan setakat gambo den jer takder.... semua follower yg gambar dr google akaun kena blok.... dah follower nyer x der gambo..... saper tau nak selesaikan masalah ni tolong lah bgtau....
nak dapatkan balik gambar2 follower tu

pada saper2 yg teror tu bagi2 lah komen yer............
............................PLEASE......................

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~