Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 25 Oktober 2010

PeR NaK WaT NiH???????????????

Bosannya pagi ni..... tak tau nak wat per...
So nak bebel2 kat sini.... Actually jadual waktu byk kelas tahun 6.... jadinya bila dah lepas UPSR.... kelas nyer tak lah sehebat sebelum peksa..... Minggu ni lak peksa akhir tahun.....
Lagi2 lah tak tau nak wat per....

Kena lak jadual hari Isnin yg memang free waktu pagi.... kol 11 nanti bari mula kelas....
Nak menghilangkan boring, saja la dok menyibukkan diri ngn berblogwalking.... berfesbuk n blaja2 wat akaun kat twitter....

Lagipun baca blog anastasyea.... katanya nak  up kan traffik blog kita lbh mudah guna twitter....
kalau nak tau lebih lanjut leh lah jengah2 blog dia.... kat sini
Kebetulan hari tu der baca blog dia cz dia menjengah blog picisan mama ni kan.... so jengah balik lah.... best lak bila dah baca.... byk info....

Semalam besday Hazim 5thn tapi semua gambar kat hp my hubby.... x dapat la nak upload.... hp mama lak rosak.... dah lah hp tu merangkap camera tuan blog ni.... sekarang ni semua citer tanpa gambar.... sungguh x best.... Bila la gamaknya nak dapat camera yg canggih ni?????????????

K lah nak stop bebel2 lah..... kalau lama kang ntah apa2 ntah yg mama tulis....
nak sambung blogwalking.....
daaaaaaaaaaaaa..........................

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~