Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 1 Oktober 2010

Riang ria murid sekolah

Hari ni sajer jer nak tempek piccas murid yg aku ajar....
maklumlah baru habis UPSR.... sukanya bukan main..
kalau bab belajar memang lah kurang rajin,
tapi kalau bab main diaorg lah no 1
cuba tgk gambar2 kat bawah ni
Bukan main suka bila cikgu bg tau nak masuk gambar kat tenet
diaorg ingat main2
kan dah intrfrme....
heheheheheheh

Ni lagi satu gambar
Dok berbual jerkan....
harap2 bila result kuar nanti dapat yg best2..
lagipun mana yg boleh semak, 
cikgu2 dah semakkan,
jadi murid2 ni dah boleh agak2 la per depa dapat nanti...

Ni la yg akan jadi kenangan utk depa sampai bila2....
zaman yg ceria seindah suria pagi menyinar di pagi hari....
Ceeeewahh....

2 ulasan:

eLYies berkata...

sportingnya cikgu ni...hehehehe....

shila berkata...

hahahhha
kalau dah marah 4 tingkat bangunan pun dengarsuara tau

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~