Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 15 Oktober 2010

SuKaN TaHuNaN 2010

 Tahun ni berjaya juga cikgu2 sekolah menjayakan sukan tahunan w/pun skul yg ada ni xder padang yg besar.... sedihkan skul xder padang.... huhuhuhu
Jadinya terpaksalah sekolah menyewa padang sekolah lain yg berhampiran.... Bawalah anak2 murid ke sana dengan bas yg pastinya disewa.....

Disebabkan sewa padang sekolah lain, terpaksalah wat waktu petang............ kalau dah petang, Hazim memang lah ikut skali... Kebetulan lak sekolah yg disewa tu sepupunya ada kat sana......... Sibuk lah dok main ngn sepupunyer.......... Mamanya rumah BIRU, Tapi Hazim ni leh lak dok menjerit nak MERAH menang...
Reason:-
^
^
^
^
^
 Sebab papa dulu rumah merah...
Uuuiiikkkkk
Sungguh tak logik nyer alasan
Papa nyer dah tinggalkan zaman sekolah 
21 tahun....

Encem boy mama

Yg best kali ni cz Hazim ikut sama.....
Jadi dapatlah Daq Zim tu merasa cam ner la sukan kat sekolah mama nyer....
 Rumah Biru.... Hang Lekir....
Tahun ni perbarisan pun dapat no 3

 Juara Keseluruhan tahun ni menag kat RUMAH KUNING TAHNIAH!!!!!!!!!!!! TAHNIAH!!!!!
Juara Perbarisan utk tahun 2010
....Cam ner x menang siap ada maskot Spongebob lagi.....

Rumah BIRU dapat no 3 jer tahun ni.... 
Ok lah tu turun takhta lps 2 thn dok pegang juara...
Per2 pun semuanya dah settle............
Syukur semuanya dah selamat..............
Tahniah utk SEMUA

Cuma Hazim yg kepenatan tu tertido dalam kete sampai la kena kejut masa maghrib utk mandi n makan... Menangis x nak bangun.... Penat sangatlah tu...
dah bgn tu leh lak dok merengek ajak balik rumah.... dah mama nyer soh tgk kat depan tu ada adik saper.... ada basikal saper.... barulah dia realise dah dok kat dalam rumah....eeemmmmm tulah kalau dah tertido masa maghrib....
Dah bgn jer mama mandikan n suapkan makan cz mata tu cam x leh bukak.... penangan sukan tu tido sampai pagi tadi.... Nasib baik bagun pagi tadi ceria jer...... Sayang anak mama.......

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~