Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 19 Oktober 2010

~~THE WAY THEY SLEEP Giveaway~~

Contest lagi.....
kali ni dari Life Time Space
Nak tau lebih lanjut klik kat sini k

 

Nak try ni lah

NAMA : Hazmi Ikhwan B Sahfarin
UMUR : 17 Bulan

Hazmi ni  kalau tido x der la banyak ragam...
Jadi nak dapat pose yg menarik susah la sket...
Gambar tido ni pun ambil masa on d way balik ke Kedah raya baru ni..... 
Maklum lah bertolak lepas subuh so angkut jer la bujang kesayangan ni ngn baju tido...
kan main nyeyak dia tido kan...
Bukan main muncung mulut Daq Jemi nih...
Sampi skrg kalau nak tido dalam kete, 
Dia sendiri volenteur nak masuk duduk dalam krusi dia nih...

Good luck for my little hazmi!  ^_^

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~