Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 29 November 2010

Bila dah cuti sekolah

dah betul2 cuti panjang.... mama kat rumah jer la jagakan bujang2 tu.... tak yah hantar kat rumah Mak Nab.... tapi kalau der yg rindu hantar la juga skejap...hihi
malas nak bebel panjang2..... piccas lagi...

pagi last p rumah mak...
pantang nampak mama pakai tudung mula lah mulut tu x henti2 sebut
yah, oto... (ayah n motor)
nak p jumpa ayah la tu... suka na adik ngn motor ayah
hehehe

main2 juga... kartun pun nak tgk juga
Abg hazim bakul mama pun kamo wat tempat duduk

Semangat seh nak bergambar

sesi PS 2

dah ngantuk tu tido jer lah
nak juga tahan mata tgk abg Hazim main game...

 Seeedaaap!!!!!!!!!
His fvret koko crunch

tak main game kat PS 2... game intenet lak dia layan...
iisskkk kamoo ini

Comey...
tgn tu sibuk nak wat peace je...

^-^

Atas meja pun port adik tolong mama mengemas.

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~