Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 15 November 2010

Bila sekali sekala berjumpa... KeCoH!!!!!!!!!!!!!!

hari Ahad semalam balik rumah my MIL kat Gelang Patah.... Memang My hubby dah janji ngn his brother cz nak bagi lah hadiah sket kat anak sedara dia yg dapat 5A's tuh...

So lepas Zohor baru gerak balik... mula2 nak balik awal tapi my hubby yg keje shift malam nak tido dulu... Lagipun malam Ahad tu pun my hubby ot malam gak... tak dapat lah nak lepak lama2... Rasa cam dah lama gak x jumpa...

Bila dah sekali sekala berjumpa ni, kecoh la rumah my MIL ni.... anak mama dua2 boy, anak sedara lak dua2 girl... Kecoh melayan Hazmi.... Walaupun Hazmi mengantuk... Lawan mata tu main ngn sepupu nya... Lagipun Tasha memang suka sgt main ngn Hazmi... dah ada yg melayan, kan main suka lah daq Hazmi

tapi time nak ambil gambar jer.... Daq Hazmi sure lari....

Tempek piccas lah..........

Hazim dah booking tempat kat depan sekarang kalau naik kete....
Mama ngn Hazmi dok kat belakang jer lah...

 Kan main hepy kalau dapat jalan2

 Nak telepon saper tu dik....
Iiiisskkkk...
VVVVVVVVVerangan je kamo..

 Tasha n Erra

 Tengok tu....
semangat kakak Tasha n Erra dok melayan dia main
mama nak snap jer
mula lah nak melarikan diri

 ...............Akhirnya...............
Sudah kepenatan dan mengantuk
Kesian kamo...

A gift for her.... 5A's

Dalam kol 6p.m.... baru bergerak balik rumah.... Hazmi masuk keter je terus tido... Abg Hazim pun sama.... Sampai rumah... tak bangun2 bujang mama berdua... kepenatan, tido hingga ke pagi...

Papa laks sedikit lambat masuk ot malam tu.... Kesian papa...

2 ulasan:

eelobor berkata...

raya tak balik kampung ker? mesti lagi kecoh bila dapat berkumpul ramai2

shila berkata...

balik rumah MIL jer.... Kecoh juga...
tapi kat kedah kalau raya haji ni lagi kecoh

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~