Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 20 November 2010

Majlis Konvo Hazim @ MPC BBU

Hari ni memang hari yg sgt2 ditunggu  oleh Hazim..... First time la katakan nak naik pentas nak wat persembahan.... Bukan solo pun tapi berkumpulan sampaikan Nasyid....

Mama ngn papa pun berdebar2 gak cz kat rumah x nak langsung practise... Puas suruh memang x nak....
lagipun tunggu gak result final exam Hazim...  aku dah janji ngn Hazim kalau no 1 aku belikan PSP ngn syarat semua dapat A (syarat cam x nak beli lagi ni heehehehh)

So dalam kol 8a.m, baru gerak kuar dari rumah.... Dewan MPC bandar baru Uda tu ngn rumah aku lbh kurang 15 minit jer kalau x jam.... Majlis mula kol 9a.m... kira sempat sesangat lah...

 @ Dewan MPC kat Bandar Baru Uda

sampai jer terus cikgu Hazim ambil utk dipakaikan samping ngn songkok... Aku lak p daftar  n dapat la file Hazim with his result.... Dapat no 2 rupanya.... so bgtau Hazim, x dapat lah PSP cz x dapat no 1... Hazim cuba lagi tahun depan k...

 Tengah nak pakai samping
Baju Melayu tu pun Cikgu yg tempahkan 
RM50 Sepasang

 Ni lah Hazim anak mama yg encem tuh...
Tunggu majlis mula
So Sweet!

 Hazim with his friends
Budak2 K 1 (5 thn)

 Bersemangatnya budak2 ni nyanyi...
Hazim no 4 dari kanan
Persembahan Nasyid
3 lagu
Lagu rasmi taski
Anak soleh - aeman
dan aku tak ingat tajuk lagu last
hihi

 Hazim dapat hadiah utk no 2 bagi kelas K 1...
Murid tak ramai... ada 10 org jer
Tgk tu tgn Hazim x hbs2 ngn Peace

 Hazim ngn hadiah
Suka nya Hazim

Ni lak hadiah cenderahati utk semua murid

Majlis mula dalam kol 9a.m.... cepat gak majlis ni settle cz dalam kol 11a.m... semua siap...
Puas hati n gumbira sgt2....
 


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~