Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 19 November 2010

Majlis Persaraan GPK KoKurikulum

Last day.... memang x blaja langsung....
Sek memang dah plan wat majlis persaraan GPK Kokurikulum >>>> Pn Hjh Fatimah Bt Sa'at
dan juga sambutan hari kanak2....
Memang best... dari pagi murid dah prepare nak sambut yg diraikan...
Around 8.30a.m   tetamu yg dirai sampai so mulalah ngn paluan kompang n bunga manggar...
Satu gambar pun aku x snap... semua ambil dari FB cikgu cikgi yg lain... eheheee

malas nak bebel banyak2... Jom layan piccas k

 yang dirai
Pn Hjh. Fatimah Bt Sa'at
GPK Kokurikulum

 Pn Hjh bersama hadiah2 dari guru, murid2 dan kakitgn sekolah

It's Me...
nak interframe gak...
Penat jaga budak2 nih...

P/s >>> Cikgu Ab Rahman... saya ambil gambar dari Fb cikgu ye... 
Tenet ni lemau sangat.... so malas nak upload gambar byk2.... huhuhuhu

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~