Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 5 November 2010

Makan-makan @Saujana, Gelang Patah





Org lain dah banyak kali datang makan kat sini.... kira femes la kalau area Gelang Patah ni... Tapi aku dah 8 tahun kawen ngn my hubby baru la hari Ahad lepas aku sampai sana.... tu pun MIL n SIL yg ajak.... Kalau saper yg suka makan kat tepi laut ni kira destinasi yg menarik... Nice View kalau malam2...
nampak lampu2 dari S'pore, kapal laut besar yg berlapuh nak masuk PTP dan juga lampu2 dari PTP sendiri.... Sangat cantik... Kena plak ngn tiupan angin laut.... memang best.........

Malam tu my SIL yg blanje....  Terima kasih... Len kali leh blanje lagi....hehehehhe

 My hubby n her sis sibuk dok pilih menu utk malam tu

 Cuba teka tgn saper tu?
Ketam blackpaper
Udang goreng nestum.... Sedap
Tomyam campur
Sup sayur
Siakap masam manis
Jus Orange

.... My fevret.....
Ketam blackpapaer

 My MIL ngn Hazim

Nasi tambah satu!!!!!!!!!!

Leh tahan gak masakan malam tu..... tapi kalau nak makan ketam blackpaper aku lbh suka makan kat Asam Pedas Power kat area Sg Chat....

1 ulasan:

eLYies berkata...

adui...makanan lagi...fengsan jap..hahhaha

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~