Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 6 November 2010

Makan @Pondok MS Beryani

kalau tak salah p makan kat sini dua minggu lps..... tu pun p mkn cam pengantin baru jer.... Bujang2 kat rumah mak nyer.... iiissskkkk kalau bawa dok pulun main kejar2 jer ngn daq Jemi...
Kebetulan masa tu tekak teringin sgt nak mkn cz terlepas dua majlis kenduri kawin... so nak makan gak my hubby bawa p kedai ni kat BBU area Myden.....

 Ni lah rupa nyer kedai tu dari depan
masa datang tu dah tak ramai orang cz dah lepas time lunch

 Senarai harga makanan
kalau nasi sepinggan ngn lauk RM 7..
Ambik nasi kosong RM2.50
Lauk ayam / kambing RM4.50...
samala kan ngn ambil sepinggan ngn lauk skali
tapi bagi yg nak syer lauk jimat la sket kot

 ni lah yg telah di pesan
Nasi beryani ayam for me
My hubby  > Nasi beryani kambing
Rege nya sama jer RM 7 sepinggan
Sirap bandung soda
dalca ngn acar tu free selagi ada stok
Papadom satu bunggus ada 3 kpg yg saiz besar tu RM 1
.
 Suasana kat dalam kedai tu...
Dia guna semua kerusi dan meja dari kayu...
Nice la.... bersih

Masa aku p makan tu lbh kurang kol 2p.m.... dalam kol 3pm depa dah gantung ni...
Kira popular la juga.... kalau mai lps kol 3 confirm dah habis....

p/s : len kali nak datang makan lagi cz bagi tekak aku sodap sangat... lagi pun aku memang suka mkn nasi beryani...heheheh

2 ulasan:

eLYies berkata...

adui..leleh nya..tgk!

Faz berkata...

org da pnh mkn kt stu mmg sdp lah... tmbh lak dgn papedem..

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~