Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 1 November 2010

~~RoMbONgAN ChE KiAH Ke MeLaKa~~ Part 1

30hb Oktober 2010 (Sabtu)

Sek aku wat rombongan p melawat Melaka utk murid2 tahun 6,5, dan 4.... Asalnya utk murid2 tahun 6 yg dah settle UPSR 2010..... Murid2 tahun 5 ngn 4 tu utk memenuhkan seat jer lah.... Jumlah semua yg p melawat semalam 84 org.... Murid2... Cikgu 4 sure lah... kalau tak saper lak yg nak kawal muridkan...hehehehe
Anak2 cikgu n ahli keluarga cikgu2....
Aku lak bawa hazim skali... Bayran samalah cam murid2 gak.... last minute ada sorg cikgu lelaki x dapat join... so aku pun dgn rasmi nyer memenuhkan seat tu ngn my hubby.... tolong jagakan budak2 juga....

 Me n hazim

......Nyenyak nyer dua beranak ni tido.....

 Me n Cikgu Harlina

Plan awal nak bertolak kol 6.30a.m.... Tapi bas sampai kol 8.30a.m... jadi baru lah bertolak ke Melaka... So dah delay 2 jam perjalanan... uuummmmhhhh... Conform lari scedule... dah la p balik hari

Di sebabkan dah lambat... so breakfast dalam bas jer.... Makan Nasi Lemak.... Murid2 lak excited semacam... dah macam2 bekal makanan yg depa bawa.... makan lah korang janji korang hepy.... makan banyak2 pun x per, simpan tenaga nak tawaf kat Zoo Melaka.....

 Makan jgn tak makan..... 
kang lapo lak masa nak jalan kat Zoo

sampai Zoo Melaka lebh kurang kol 11a.m... mak aaiiii   ramainya umat manusia yg datang melawat.... Ffuuuhhh .... Memang patut jadi Melaka Maju lah....

cam dah panjang jer entry ni.....
sambung lain entry lah utk tempat2 kejadian sepanjang hari.....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~