Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 1 November 2010

SekITaR KeJaDiAn ~~ PaRt 2~~ Zoo MeLaKa

Sambungan p Melaka... Zoo Melaka

Lbh kurang kol 11a.m.... sampai kat Zoo Melaka... ramainya org kat pintu nak masuk tuh.... Tunggu jap cz cikgu uruskan tiket nak masuk.... jap jer dah dapat semua tiket yg perlu...

....My hubby tunggu tiket....
..Tak sabo agaknya nak masuk...

Masuk jer niat cikgu2 nak bagi murid2 naik tren tp ramai sgt so tgk dulu pertunjukkan haiwan yg ada kat Zoo Melaka...  Hazim excited sgt tgk burung2 wat prtunjukan... Rasanya semua yg ada berpuas hati lah...

 Tengok!!! Khusyuk tol Hazim dok tgk pertunjukan haiwan tuh
Me.... Sbk nak snap gambo jer

 Pertunjukkan burung

 My hubby yg excited sama....
tgk kamera pun x nak
heheheheeh

 Ramai tol datang melawat Zoo Melaka hari ni...
Tgk ada yg termasuk skali masa snap2...
Hazim cam biasalah.... mata nyer ke lain

 bang hazim ni dah 5 tahun tapi masih takut...
iissskkk Hazim nih...
Berdukung lagi bila nak bergambar 
kalau tak menagis cam baby..
Alahai abang.....

 Hazim n Kak Farah (anak Cikgu Halila)

 tgk.... Mata Hazim pejam lagi
Tgn maintain PEACE.....

 Yaya, Farah n hazim

Asyik ambil gambar org jer.... 
Last skali baru dapat interfrme....

Nak stop dulu citer sal Zoo
Next n3 nanti baru citer tempat lain lak.... 
Sambungan part 3.... tunggu...........

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~