Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 9 November 2010

SuSaH!!!!! KaLaU BaWa KeTe X DeR LeSeN.....

Sekarang ni rasanya ramai yg ada lesen tapi bawa kete cam x der lesen...
Kalau dulu kecoh sal lesen terbang.... Sekarang ni nak ambik lesen lak regenye kan main mahal.... tambah2 kalau ambil lesen kat JB ni.... Aku lak ambil lesen 8 thn yg lepas, dah tu lak @ Baling, Kedah.... lagi2 lah rasa rege yuran ambik lesen ni sesangat lah mahal....

Tapi der sorang budak tu.... nak gak bawa kete walaupun x der lesen....  pantang der peluang pegang stereng, mesti dok vvverangan bawa.... vrooommm....vvvrrrooommm..... Jom Ronda-ronda

 lalallalalal ^-^
Sukanya dapat pegang stereng ni
bila la nak dapat race ngn papa ni...
Papa, jom kita racing nak....
adik dah tak tahan ni...
nak bawa laju sangat sampai terjuling mata tuh.....

 Serius ni..... 
jangan la kacau adik tengah drive ni....
Kang papa datang tak nampak....
tak sempat nak lari....
tak boleh nak ciloks...


yeyeyye
papa bagi lesen adik bawa kete....
Alamaks!!!!!!!!!!!!!!
kaki ku tak sampai.... 
Saper2 meh la tolong ...
pijakkan pedal minyak nih.....


Abang, jangan la takut...
Adik drive hati-hati tau....
Kita balik rumah yer.... 
nanti papa ngn mama balik....
kang kita kena marah...

................Bye sumer...........
Berhati-hati di jalan raya

1 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

salam..

Jom join baby contest 'ANAKKU'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/si-manja-bersama-anakku-di-sinar-raudah.html

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~