Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 13 Disember 2010

Ahad baru ni ke mana ??

Ahad baru ni my hubby x ot cz sabtu tu dah keje 12 jam... balik lak kol 7a.m... so plan nak tido n rehat2 jer... Tup2 dapat cal dari MIL bg tau sepupu my hubby wat majlis berkhatan anak dia... for sure lah anak nya leleki kan.. hehehe..

MIL juga bgtau Pak Ngah my hubby jatuh motor... katanya bergesel ngn kereta... So wajib p melawat ni... Kat mana ? Gelang patah lah...

Plan nak p mkn tgh hari lah kat rumah sepupu my hubby tuh... tapi aku n anak2 kalau bersiap x pernah cepat... jadinya dah lapar sangat daq Hazmi... cal 1300-88-2525... Pizza Hut... Order lagi 2 regular Pizza utk 4 org mkn... makan kenyang... mulalah mata mengantuk... malas lah nak bergerak...

pastu dapat msg dari MIL depa dah bergerak ke rumah sepupu my hubby... so barulah kita org gerak... around kol 4p.m... baru sampai... Ada 2 khemag besar... cam kenduri kawen lak... Maklumlah tu lah satu satu nya anak sepupu my hubby...

Menu best!!! tapi aku n family dah kenyang, so minum air n mkn kuih2 jer... aku mkn tapai pulut... yummy...

dah mkn haruslah sesi bergambar.. tapi x byk aku snap pun... jom layan..

 My family with d boy...
masa nak ambil gambar nih... puas pujuk Hazim... 
....sebab....
v
v
v
v
dia takut nak kena berkhatan gak...
tgk ambil gambar pun tgk tempat lain...
puas tarik dah baru nak bergambar...
alahai anak mama ni... 
badan jer besar tapi hati kecik...huhu
Hazim ingat bergambar jer dah kena berkhatan ker... 
susah lah cam ni...
risau lah nati bila Hazim berkhatan...
ada yg menjerit satu klinik dengar nih...
huhuhuhu

 yg duduk kat tengah tu lah d boy yg berkhatan
Sepupu my hubby n his wife yg pki baju hitam....
wife dia yg x pki tudung tu yer...
baju hitam yg pki tudung tu my MIL...
Yg lain tu mak cik2 my hubby...

 Hazmi ngn his untie...

Hazim yg x miss main game jer..
kat HP pun jadilah...

balik tu my MIL ngn Mak Busu tumpang balik cz aku n family plan nak tido kat Gelang patah...
nanti next entry upload gambar Hazim n Hazmi main2 kat rumah my MIL...
P/S... aku dah tau nama ikan nyok2 kat Jb ni ... panggil ikan geropoh atau jemuduk... tapi kata my hubby kat JB ni susah nak cari sbb ikan tu ikan laut dalam n MAHAL sket... teringin nya nak mkn kari kepala ikan nyok2 tuh... iisskkk

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~