Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 25 Disember 2010

Anugerah Skrin 2010

Selalunya jarang aku dok tunggu tengok anugerah skrin... Tapi malam ni dapat tengok... My hubby p annual dinner kilang dia... So aku layan lah tgk ni.. selalu dok berebut tengok tv ngn Hazim tapi tadi Hazim beralah sebab dia nak main game kat PS2... aku pun  tak kisah janji aku dapat tengok...

So senarai nama pemenang2 Anugerah skrin ni aku copy dari blog anastasyea....  terima kasih yer atas maklumat yg dapat dikongsi bersama....

Senarai Pemenang Anugerah Skrin 2010

Rancangan Realiti Terbaik : Showdown 2010 (8TV)
Lakon Layar Terbaik Filem : Syamsul Yusof (Evolusi KL Drift 2)
Drama Komedi Terbaik : Simpang 3 (TV3)
Lakon TV Terbaik : Antara Garisan (Astro)
Rancangan Hiburan Terbaik : ABP 2009 (TV9)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama : Fadzilah Mansor (Sebelum Akhirat)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama : Isma Yusoof (Antara Garisan)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem : Fazura (Pisau Cukur)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem : Aaron Aziz (Evolusi KL Drift 2)
Rancangan Bual Bicara Terbaik : Isu Khas Palestin Gaza Kami Bersamamu (RTM)
Laporan Khas/ Berita Terbaik : Aduan Rakyat (TV3)
Rancangan Dokumentari/Majalah Terbaik : Epik Satu Ketika Laskar Senoi (Astro)
Videografi Terbaik : Datang Bulan (Astro)
Pelakon Wanita Terbaik Filem : Sharifah Amani (Muallaf)
Pelakon Lelaki Terbaik Filem : Bront Palarae (Belukar)
Pelakon Wanita Terbaik Drama : Nor Khiriah (Antara Garisan)
Pelakon Lelaki Terbaik Drama : Fauzi Nawawi (Sebelum Akhirat)
Pengarah Terbaik Filem : Yasmin Ahmad (Muallaf)
Pengarah Drama Terbaik : Murali Abdullah (Sebelum Akhirat)
Rancangan Muzikal Terbaik : AJL 24 (TV3)
Anugerah Khas Juri : Shaheizy Sam
Drama Rantai Terbaik : Nur Kasih (TV3)
Filem Terbaik : Muallaf
Drama Terbaik : Antara Garisan (Astro)


Cuma pada pendapat aku pakaian artis2 sekarang memang dasat.... semua pakat nak pki baju berkemban macam nak p mandi... dah lah atas berkemban... bawah lak pendek... kalau aku jadi lelaki pun kenyang tengok cam lawak yg dibuat oleh Datuk Aziz Satar... hehe

 Per2 pun tahniah kepada semua pemenang...


P/S >> majlis Anugerah malam ni kurang menyengat.... huhu

2 ulasan:

balqisnazid berkata...

Tak tengok, tido, sakit kepala + demam.
best tak Vee tu jadi pengacara...katanya cam mute jer ek...

shila berkata...

memang x best sesangat...
cam baca skrip jer...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~