Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 4 Disember 2010

bila dah tak tau nak wat per

Mula lah dari tadi aku dok tenung skrin lappy ni.... n dia pun dok tenung aku balik.... last2 tangan rajin lak dok menaip ayat ni.... tengok nuff.... pastu tgk churp churp... share per iklan yg ada....

my hubby pun dah balik keje... so plan nak wat per yer.... nak tgk tv yg ada astro asyik dok berebut ngn Hazim... malas dah... tgk lah ko Hazim...

Last2 tgk tv kat bilik.... Layanlah citer hindi.ni... cam dah pernah tengok... tengok jer lah sekali lagi... Buhsan taahap gaban nih....

Nak shopping... cam x terjadi jer.... so ngadap lappy... wat blogwalking.... Buhsan gak...

Lastly decide nak p Kipmart beli barang dapur.... nak masak laksa penang lah malam ni... yummy3x

per jer lah aku dok bebel ni.... layan kan jer lah mama dok merapu k...

Nak tempek gambar Hazim n Hazmi lah.......... Lv both of u so much

 muncung nya mulut adik

 per lah yg ditenungkan tuh

 kick the ball

kuat tak Hazim

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~