Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 7 Disember 2010

Dah MaCam ToNGkaNG PeCaH

Petang tadi bagi jer hazmi main puas2... semenjak dua menjak aku cuti sekolah ni dia makin lah melekat jer ngn aku... naper ek?? ada petanda kah di situ????????? heheheehh

So bila dah bagi main kan main suka lah dia mengecahkan semua mianan abg Hazim dulu... Semua mainan Hazim dah jadi milk Hazmi... Lagi satu Hazmi ni pantang tengok rumah kemas... naper lah kamu dik??... Pantang kita kemaskan mainan yg dia dah kecahkan tuh... nangis... iisskk geram laks tengok kamu gini...

Sekarang ni lak asyik sebut takut jer... asal bunyi yg pelik2 n kuat melatat tak tentu pasal n meraung... aduh.. kamu ini... berpeluk jer.... kesian pun ada bila tengok dia terkejut tuh... bukan setakat bunyi pelik n kuat jer... Hazim menjerit pun dia terkejut... naper lah jadi gitu... manja betul lah sekarang ni...

Cuba tengok Hazmi mengecahkan rumah.....

 satu bakul mainan dituang nya


Bersepah nya

2 ulasan:

ejaescobart berkata...

ammar plak suka tuang baju yg baru kutip.. abih penuh satu rumah.. dah macam kena tsunami..

shila berkata...

eja...
aku angkat baju x masuk bakul... lambak jer ats krusi... pastu depa p wat baring2... penat marah pun x jalan lah budak2 sekarang ni... makn kreatif kan...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~